15

до 14 от до 10

преди 6 години

Проучвам ви с научна цел и забавление.Че ние сме ви оставили на мира,или не обичате да ви е широко.

14

До 14

преди 6 години

До до 10Къде ще ходя си е изцяло моя работа.На вас като не ви харесва Финци, защо четете за него и го коментирате?И..пази Боже от "естествения имунитет на българите".Виждаме го последните години-направо е страхотен.Айде, писна ни и от псевдопатриотите като вас.Оставете хората да живеят, както им харесва, без постоянно да съдите и давате определения.

13

до 10

преди 6 години

Преди не ви харесвах,сега дори сте ми симпатични."Дам. А, българите със своята селяния и тесногръдие...хилядолетия."Вика му се естествен имунитет.Знаеш като не ти харесва отиваш там където ти минават номерата .

12

Анонимен

преди 6 години

Вълнуващо е да се случват необичайни неща. Толкова много обикновеност, толкова много нормалност уморява и изтощава. Да бъдеш различен, да не се влияеш от клишета. Дай, боже, всекиму.

11

dfsdfsdfsd

преди 6 години

- Докторе аз съм на 90 години и жена ми забременя от мен.- Ще ви разкажа една случка: отишъл един в гората, ама срещнал мечка, и тъй като нямал с какво друго вдигнал си чадъра, стрелял и мечката паднала мъртва.- Ама това е невъзможно!- И аз това се опитвам да ви кажа за вашия случай!

10

Анонимен

преди 6 години

Все още е Ицко.

9

Анонимен

преди 6 години

До 88"Евреите са известни със своята извратеност от хилядолетия; нищо необичайно."Дам. А, българите със своята селяния и тесногръдие...хилядолетия.

8

88

преди 6 години

Евреите са известни със своята извратеност от хилядолетия; нищо необичайно.

7

бай Тъпчо

преди 6 години

Аз на тоя хвалипръцко ша му кажа-Не те ли е срам бе дрът пергишин да прайш дяца на таз млада жена...Ако тя нещо е мръднала, ти не можеш ли като ужким по-мъдър да и говориш и я вкараш в правия път ами са възползваш да мърсуваш, та и дяца да и правиш...Ами нали утре ще пукнеш и ще я оставиш сама бе кратуно дръта...Ейййй туй тез артисти и паляци за да са изфукат и нещестни деца не са свинят да създават...Господ си знай работата!

6

Анонимен

преди 6 години

До скрой им шапкаНа теб какво ти влиза в работата, да съдиш и да даваш оценка на другите??!!Демокрацията е това, всеки да живее според това, както му харесва, спазвайки законите на страната.И спрете да се правите на големите моралисти, защото кой знае и на вас какви са ви....зад**те.Ти, от коя позиция казвай кой е луд и кой не.То и мен ако ме питаш, половината българи са селски чалгаджии, с промити псевдопатриотични мозъци...но...това е положението.

5

скрой им шапка

преди 6 години

Тази жена не е наред и ако говори за любов, значи е и лъжкиня!Колко трябва да си деградирала за да раждаш деца на дядо си ?! Героят-баща "Ицко"(все-едно е в детската градина), с кой акъл създава деца?! Ако е за пред Гинес-няма да стане, ако е за мъжко самочувствие, то с какво ще стане по-голямо-че още е годен да осеменява ли?! Е, нека е щастлив тогава и да се гордее ама това нещастно дете когато започне да разбира, него вече няма да го има и ще има баща на снимка-каква гордост...

4

Анонимен

преди 6 години

И после ще базикат детето защо прадядо му е дошъл на родителската среща!

3

абе..първи

преди 6 години

и какво толкова, много майки го правят на открито.

2

Анонимен

преди 6 години

Хахах, па тоя е на 90 те, какво дете? Нещо са го излъгали!

1

Анонимен

преди 6 години

а стига,бе !