Снимка: архив, Булфото
fallback

Не е лесно да се носи титлата мис "Плеймейт". Това заяви победителката в тазгодишния конкурс Ася Капчикова пред Нова телевизия.

Миската отрече конкурсът да е нагласен, като дори самата тя не вярвала, че ще спечели.

Oще по темата
"Аз не съм типична плеймейтка", сподели Ася, като добави, че е напълно естествена и няма силикон в бюста си. Тя дори се определи за "плоска".

Единствената намеса по тялото й било уплътняването на устните й с хилаурон. "Но той се разгражда и затова не го смятам за съществена хирургична намеса по мен. Напълно натурална съм, даже твърде плоска", отсече тя.

Ася Капчикова разказа още, че била неприятно изненадана, че другите претендентки за титлата не са я прегърнали, след като са я обявили за победител в конкурса.

Половинката на Криско разказа, че искрата между нея и рапърът се запалила по време на снимките по клипа "Шапка ти свалям". Миската не сподели дали има любов между двамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 8 години

Това е "върха" в развитието на тези момиченца, като тази. Това им е ТОП-а в живота, да стане мис "****тутка*! Сега ще започне да се оглежда по богати стърчоци, да роди дете на някой, да се разведат и да я издържа цял живот, заради детето! Това сме го гледали, гледали...

26

А

преди 8 години

Не ми харесва,и със тая уста,много евтино излъчване.Изглежда много възрастна и похабена.

25

Анонимен

преди 8 години

Мис Плеймейт е конкурс за бръмчалки - голят сер дупят се и бръмчатрекламно с джуки. Ииначе чичките с меките ...кожени салони на лимиузините примерно и твърдите портфейли как ще си намират братчедки - свежа кръв?

fallback