27

Анонимен

преди 8 години

Това е "върха" в развитието на тези момиченца, като тази. Това им е ТОП-а в живота, да стане мис "****тутка*! Сега ще започне да се оглежда по богати стърчоци, да роди дете на някой, да се разведат и да я издържа цял живот, заради детето! Това сме го гледали, гледали...

26

А

преди 8 години

Не ми харесва,и със тая уста,много евтино излъчване.Изглежда много възрастна и похабена.

25

Анонимен

преди 8 години

Мис Плеймейт е конкурс за бръмчалки - голят сер дупят се и бръмчатрекламно с джуки. Ииначе чичките с меките ...кожени салони на лимиузините примерно и твърдите портфейли как ще си намират братчедки - свежа кръв?

24

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗдравей, нека аз ти отговоря. Истински красиво момиче няма да се яви на подобно сборище на вещици. Ще уважава себе си и тялото си. Нали се сещаш, че всички тези 'девойки' са направили все някакъв компромис със съвестта или леглото си? А за да стане Мис плейбой първо трябва да се е снимала в списанието не по бански, а по "пеперудка". В

23

До анонимен 22

преди 8 години

Силикона допринася за излъчването на една жена. Съгласен съм че е безмислено да се появява по списанията.

22

сс

преди 8 години

Мисля да го преместя, че скоро не съм го правил.

21

До 21

преди 8 години

Не си прав - истински красивата българка никога няма да падне на ниво да си слага силикон и да се появява както майка я е родила по календари и списания.

20

Анонимен

преди 8 години

Нали това е уж конкурс за красота и сексапил! Как веднъж не го спечели някое момиче с естествена красота, а не приличащо на туко що изкарана от гората ***

19

Анонимен

преди 8 години

Повечето българки са плоски като дъски и ако не е силикона съвсем малко ще имат гърди.После патриотите ми говорят че българките са най-хубави.

18

Анонимен

преди 8 години

Тия всичките най-вече Криско ще плащат пред Бога, защото развращават децата. Не съм някакъв морализатор, но тази мръсотия, която лансират пред децата просто унищожава чистото в тях. Веднъж омърсено съзнанието на младия човек го прави неспособен да изпитва чистата любов. Такава каквато е първата любов. Днешните деца вероятно гледат първото си порно много преди първото си влюбване. Какво очаквате да излезе от тези хора - разбира се, че к*рви и поми*ри.

17

Анонимен

преди 8 години

Ааа, верно! Винаги съм се чудил на каква обидна дума ми прилича плеймейтка, а то било на.... подметка!

16

Иван

преди 8 години

Oще една елитна прос...ка.

15

Анонимен

преди 8 години

те повечето са плоски в главите - подметки, а не плеймйет-китъй чи не е открила топлата вода

14

разрИва мА

преди 8 години

Е, как ще е лесно след като се обричаш цял живот на подигравки и подмятане от един чичко паричко на друг."Титлата" мис "Плеймейт e падение.

13

маман

преди 8 години

да се похваля/ аз на 50 съм мн. по секси, красива и...интересна...

12

Teufel

преди 8 години

"хилаурон"!?Да не е "хиАЛУрон" случайно!?Мария, ако бях на мястото на собственика на сайта, щях да ви глобя!Неграмотен журналист е също толкова страшно като хирург- алкохолик и корумпиран катаджия!Да се чудиш и маеш, откъде после се е пръкнал и неграмотен министър на културата....

11

Анонимен

преди 8 години

Оня шебек Криско я онождал в един клип, но скоро ще си намери някой дърт чичко паричко.

10

Анонимен

преди 8 години

Да и бяха лепнали и цената на челото. Една почивка до Дубай за 2 мес. позлване примерно.

9

Анонимен

преди 8 години

Но в устата не й липсват набухвателиЛ)

8

до 7

преди 8 години

Не ги изпитват. Критериите се свеждат до изкуствени ци-ци и още по-изкуствени джуки. Евтини жени за евтини мъже, казано по друг начин.