Снимка: Булфото
fallback

Фарсът, който се разиграва през последните седмици във VIP Brother на тема мачкали ли са чаршафите Богданов и Преслава може да вземе неочакван обрат. Двамата едва ли не се заклеха пред камерите, че не се познават и намеците на футболиста, че са гаджета всъщност се отнасят за някоя друга певица.

Дали обаче двамата са напълно непознати?

Oще по темата

Според източници на сп. "Story" двамата най-малкото не се срещат за първи път в шоуто.

Запознали се в известно столично заведение, където тя била с приятелки и неизменно придружавана от малкото си кученце, подарък от Бирмата. Именно животинката станала повод за флирт между Пламен и Преслава. Певицата харесала атлетичния младеж и не виждала никакъв проблем да се забавляват, не просто флиртувайки. Срещата продължила в дома на красивата брюнетка в Бояна, за която градската легенда все още носи, че е подарък от Коко Динев, пише списанието.

Двамата се срещали в продължение на месец, а певицата не предполагала, че Богданов ще се влюби и ще разкрие авантюрата им пред телевизионната аудитория.

Междувременно тръгна друга мълва – Преслава вероятно е имала връзка и с друг съквартирант  - ММА боеца Деян Топалски, който освен с перфектно тяло, се слави и с високия си интелект. Вероятно последното е причина тази връзка да не бъде раздухана, казват близки до певицата.

Според сп. "Story", Преслава е приела да влезе в шоуто VIP Brother, след като сключила железен договор, в който е изявила някои от претенциите си. Например тя ще получи неустойка ако бъде показана в ефир без грим, има право да излиза за участие, а неин екип от стилисти я привеждат във вид, удобен за тв излъчване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен

30

Анонимен

преди 8 години

Дори не четох таз тьпотия, но от заглавието е ясно-за хора от чалга-среда и за ***, отврат!

29

Кирчо

преди 8 години

не ме еееХеееее...

fallback