31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен

30

Анонимен

преди 8 години

Дори не четох таз тьпотия, но от заглавието е ясно-за хора от чалга-среда и за ***, отврат!

29

Кирчо

преди 8 години

не ме еееХеееее...

28

Оф, Божееее...

преди 8 години

Ще каже човек, че голяма тайна пазят. Еми нали се сещате, че и да е раздрусал баджаците никой няма да признае. Не за друго, ами сега нали мераклии има бол, ще си кажат "тя щом на тоз *** е дала, да взема да се пробвам и аз" и ще стане опашка като пред показен магазин. Нека си се пецкат хората. Любов да има, дечиня да се раждат. Това момче до оня ден никой не го беше чувал. То си има самочувствие като на звИздЪ. Сега поне една сурия селянки ще изтърбуши.

27

чукча

преди 8 години

Според мене,малкия искаше да стане известен и затова си измисли това,щото реално никой не може да каже -истина ли е ,или малкия се фуклияви,по скоро второто.

26

чукча

преди 8 години

И сега последно ,спал ли е с нея или само я е сънувал???

25

Анонимен

преди 8 години

Аз прочетох не една, а три новини. Най и бил Пламен, после най и бил Деян Топалски, а освен това имала къща от Коко Динев. Жълтите журналисти наистина не си поплюват.

24

Анонимен

преди 8 години

Всичко е режисура за да се гледа просташкото предаване. Рано или късно пак ще се върне цензурата, защото всяко нещо си има начало и край и нещата пак се повтарят.

23

Анонимен

преди 8 години

Питате кой е Богданов, ми поредния ц.............., лансиран от медиите

22

Анонимен

преди 8 години

Дреме ми дали се познават

21

AC DC

преди 8 години

абе тоя младеж Богданов го познавам...глуповат е но е добродушен по принцип ама ,коя е тая Преслава .мамка му ,че не се сещам нито за миг ?!?!?!

20

Анонимен

преди 8 години

Закривай!

19

Не виждам новина

преди 8 години

И най-красивите и известни жени на света правят секс с някой мъж (или с няколко мъже). Богданов е млад и атлетичен мъж. Защо пък да не е той един от тези мъже? И кое в цялата тая работа е ненормално?

18

Онуфри

преди 8 години

Цяла България се занимава с това дали някой си е ръгал една фолк-певачка или не е. От това зависи бъдещето на човечеството ....

17

Ей тъй си мисля

преди 8 години

Според мене футболистчето е извадило късмет да попадне на Преслава в точното място и време. Няма лошо и дай Боже всекиму, само, че като е наясно какви са му баджанаците какво друго да прави освен да отрича с всичка сила и да се прави да марсианец. В крайна сметка никой не иска да му натрошат кокалите и да прекара остатъка от живота си по болници. Момчето си е симпатяга и какво лошо, че някоя поп-фолк икона е решила да попрегреши с него. Все някой трябва да я върши и тая работа.

16

Широко скроен

преди 8 години

Дали е Преслава или която и да е друга все с някой трябва да прави секс, а тоя някой дали е Богданов, Динев или който и да е до края на азбуката няма никакво значение защото това си е тяхно лично пространство. Като не пречат на никого, значи всичко си е в реда на нещата - тия хора са пълнолетни и могат да правят каквото пожелаят след като на никого не пречат с това.

15

222

преди 8 години

Каква е Преслава и кой го интересува за креватните и истории?

14

Фен

преди 8 години

Абе какво сте я загризали Преслава - нормална, симпатична млада жена може да си ляга с когото й харесва и да си го слага където й е кеф. Който е*ал е*ал, останалите могат да си чешат езиците догато им текат лигите.

13

Повърнал

преди 8 години

Естествено, че е лъжа. *** се надушват...

12

Призив

преди 8 години

До всички разумни и образовани хора - дайте да спрем да четем за тия смешници, за да не си мислят, че са важни!