Снимка: Outnow.ch
fallback
Жените обичаме да анализираме и когато си харесаме някой мъж, започваме да го „четем“ като книга. Преди това хубаво сме се образовали със стотици материали и съвети на приятелки какво означават думите му и как да тълкуваме жестовете и поведението му.

За съжаление няма точни правила, които на 100% да бъдат разтълкувани по един начин и понякога се подвеждаме, че той има интерес към нас, а това съвсем не е така.

Вижте в какви ситуации може да се объркате:

Той се смее на шегите ви, макар да не са забавни

Прави го, защото не иска да е груб и е достатъчно възпитан, за да не ви накара да се почувствате неловко. Не е задължително да ви харесва, за да го прави.

Слуша ви търпеливо, въпреки че му се оплаквате от едно и също нещо за пореден път

Той разбира, че сте разстроени и демонстрира емпатия. Наясно е, че когато си излеете всичко, ще се почувствате по-добре.

Споделя ви лични неща

Може би вече сте в приятелската зона? Това, че е открит с вас, не означава, че ви сваля, а вероятно има нужда от приятел и ви има доверие.

Казва ви, че иска „някой като теб“

Ключовата дума е „някой“, а не „вас“. По-често тази фраза показва, че не иска вас.

Останалата част от статията може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

===

преди 9 години

За всички ненаучени и незнаещи да дам кенефен съвет. Я ви пука, я не, трябва да го напиша. Ако искате да имате дълга връзка със същество от противоположния пол, независимо от това дали сте се венчали и сте навързали думичките в залата или просто сте приели човека без овързване има 2 правила за живот:1. Вашият партньор, другата Ви цялост,не е Ваш приятел.Приемете ли го само и основно за такъв, няма тръпка там.Изстива.Рано или късно.2. Вашият партньор не е ВАШ. Приемете ли го за такъв-Губите го!

18

===

преди 9 години

Имам двама трима такива приятели мъже. Просто са забравили мерака си към мен. Споделили са, отказано им е, но ако им се отдаде възможност или се навия - без проблем ще скочат. Просто съм убедена. Приятел ми е мъж, който е подтиснал желанието си да прави секс с мен. Ако аз съм имала желание да правя секс с мъж, който ми е бил приятел и той ми е отказал - няма приятелство. Той е пратен в забвение и нищо вече не ми значи. Изстивам като камък. Нека наивниците вярват в приятелството между мъж и жена

17

===

преди 9 години

Статията, ...о, статията, зачетох се...1. Смеел се, пък не му било забавно. трябва да си много проста, че да не схванеш, че някой се хили икуствено.2. Слуша търпеливо? То, ако има какво да кажеш да те слуша, ама иначе не те слуша, а изключва слуха и само те зяпа и се чуди дали ще те 2ве или няма. 3. Споделя ми като приятел? Значи ме възприема като мъж. Прекрасно е! Значи съм мъж. Няма приятелство между мъж и жена. Винаги някой от тях е подтиснал желанието за секс. Винаги. Без изключения.

fallback