19

===

преди 9 години

За всички ненаучени и незнаещи да дам кенефен съвет. Я ви пука, я не, трябва да го напиша. Ако искате да имате дълга връзка със същество от противоположния пол, независимо от това дали сте се венчали и сте навързали думичките в залата или просто сте приели човека без овързване има 2 правила за живот:1. Вашият партньор, другата Ви цялост,не е Ваш приятел.Приемете ли го само и основно за такъв, няма тръпка там.Изстива.Рано или късно.2. Вашият партньор не е ВАШ. Приемете ли го за такъв-Губите го!

18

===

преди 9 години

Имам двама трима такива приятели мъже. Просто са забравили мерака си към мен. Споделили са, отказано им е, но ако им се отдаде възможност или се навия - без проблем ще скочат. Просто съм убедена. Приятел ми е мъж, който е подтиснал желанието си да прави секс с мен. Ако аз съм имала желание да правя секс с мъж, който ми е бил приятел и той ми е отказал - няма приятелство. Той е пратен в забвение и нищо вече не ми значи. Изстивам като камък. Нека наивниците вярват в приятелството между мъж и жена

17

===

преди 9 години

Статията, ...о, статията, зачетох се...1. Смеел се, пък не му било забавно. трябва да си много проста, че да не схванеш, че някой се хили икуствено.2. Слуша търпеливо? То, ако има какво да кажеш да те слуша, ама иначе не те слуша, а изключва слуха и само те зяпа и се чуди дали ще те 2ве или няма. 3. Споделя ми като приятел? Значи ме възприема като мъж. Прекрасно е! Значи съм мъж. Няма приятелство между мъж и жена. Винаги някой от тях е подтиснал желанието за секс. Винаги. Без изключения.

16

===

преди 9 години

12, Гнусин Пичк... Пичук, стока не, ама кока и тока приемам.13, щом някой ме споменава безпричинно, съмсем в същия дух безпардонно отбелязвам присъствие. То, ако няма драма и разтърс от гнусотия за финните ви носове, какъв отговор е тогава. Всички изхвърляме отпадъци. Е, за да не пиша за духовните, наблегнах на телесните. Проблем? Никъв.15, да, Ив е явно от пепел ми на устата и Пепе знае да лашка. Това е скрито в приказката за Пепеляшка. Мълчи робиньо и Пепе ще ти даде обувка да го риташ.

15

===

преди 9 години

14, Секси, прочетох за милиметрите, ...извинявай за ИНЧОВЕТЕ! Преди да го изтрият. хехехе

14

УМЕРЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До Ив-Правилно!Ти обаче, за разлика от други. Не вярваш в пепеляшка-похвално!

13

Ив

преди 9 години

Чета статията и си мисля - никой мъж няма да си губи времето с жена като се смее на глупостите й, като я изслушва за всичко, като й се притича на помощ за щяло и нещяло, като постоянно се шегува и закача с нея, и т.н. ако всъщност няма по-друг интерес. Просто няма такъв мъж. Срещала съм мъже които действат като гореописаното и са искали много повече от приятелство с мен. П.П. ако е мъж и прави всичко това,но не иска нищо повече, значи просто е гей.

12

УМЕРЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Тука обаче, са ме изтрили на 70%!

11

до ===

преди 9 години

В коментар 6 си се изразила много загрижено, по женски загрижено и човешки загрижено. Отчитам загрижеността, както и изисканият изказ, който така те отличава от останалите коментиращи тук. Просто превъзходно!

10

Сър Пичук

преди 9 години

Оставя ни милата, щото трябва да приема стока :D

9

===

преди 9 години

Чудно. Оставям ви да си хленчите.

8

УМЕРЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До ===По скоро хленча, че съм досадийно, заплашен!

7

===

преди 9 години

Прекрасно. Тогава не роптайте и не хленчете, че сте енергийно заплашен, както ми се струва, че правите в коментар 11.

6

УМЕРЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Сам се пазя, от таквизи, като ваша досадна немилост!В ръцете ми: ненежни,мъжки и сутрешни, няма нищо бяло!...(:

5

===

преди 9 години

Добро утро, снежинки бели! Виждам сте се събудили в прекрасно настроение! :D Поздрави бели от мен, в ръцете ви нежни и мъжки....сутрешни :D

4

===

преди 9 години

3, надявам се, че си се *** вчера. Това ми беше най-голямата грижа и драма вчера. Реших да го спомена, надявам се,че ще отчетеш тази моя нежна, чисто женска и човешка загриженост за ефикасното функциониране на отделителната ти система....

3

===

преди 9 години

Въобще не се старая да ги разбирам. Или има свободно протичане на енергия, комуникацията е лесна, емоциите са естествени и ненасилени, шегите се разбират, мълчанието е многозначно или няма. С мъже, на които трябва да се обяснявам дълго и нашироко или да чакам да ми отговарят на елементарни въпроси, докато се чудат като недоначесани госпожички пикае ли им се или им се прави секс...с такива не се занимавам. Накрая ще ги смачкам лесно. Правила съм го, ама не ми е тръпка. Да се пръждосват бързо.

2

Анонимен

преди 9 години

Моля да дойде === и да започне да ни занимава с отвлечените си драми, без връзка със статията.

1

УБЕДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Всичко . разбират погрешно!