Ален Делон. Снимка: Reuters
fallback

Ален Делон шокира френската публика със свое анти-гей изказване в предаването "C a vous" на телевизионния канал France 5, пише италианският в. "Кориере дела сера".

"Хомосексуалността е противоестествена, мъжът е създаден, за да люби жената", заяви легендата на френското кино.

"Съжалявам, че трябва да го кажа, но вече няма разлики, няма уважение. Нямам нищо против гейовете, които живеят заедно, но ние мъжете сме създадени, за да обичаме жените." Думите на 77-годишния актьор шокираха водещата Ан-Софи Лапи, не закъсняха и отзивите на възмутени зрители в Тwitter.

Делон никога не е крил, че се противопоставя на осиновяването на деца от страна на гей двойките. В неотдавнашно интервю пред сп. "Фигаро магазин" той заяви: "Пет пари не давам за гей браковете. Но ме притеснява, че тези двойки могат да си осиновяват деца. Сега всички ще ми кажат, че трябва да се адаптирам към новите времена. Но аз не се чувствам комфортно в епоха, налагаща нещата, които са против природата!".
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Ценко Чоков

преди 5 години

Стига бисери и празни приказки! Браво на Делон! Това е мъж, който е "имал" много жени, а не се е занимавал с ***ли. *** отдавна трябваше да спрат с "техните права" щом ние нормалните не претендираме и не парадираме със сексуалността си и те трябва да престанат - нека си бъркат където искат - само да не го демонстрират на улиците с техните извратени паради. Не трябва да осиновяват деца такива психично болни хора - нека се лекуват.

81

yatsamngoi

преди 10 години

Негово мнение е да смята че е противоестествена, аз пък и редица интелектуалци и философи му противопоставям моето мнение - че е напълно естествена. Той има право на становището си,колкото и ирелевантно и глупаво да е, но и аз също!!!

80

yatsamngoi

преди 10 години

До края на века населението ще надмине 10 млрд, а вие се притеснявате за плоденето! От толкова плодене ще се збием за ресурси! Ако хомосексуалността можеше да се разпространява /а не може ,защото не е избор или вирус" - това би било благодат, особено в някои райони на света! Ще го видите, ще го усетите, НА ВИ ЕДНА РАЖДАЕМОСТ, 10 МЛРД, ЩЕ НИ ТРЯБВАТ ОЩЕ 5 ПЛАНЕТИ!

fallback