82

Ценко Чоков

преди 5 години

Стига бисери и празни приказки! Браво на Делон! Това е мъж, който е "имал" много жени, а не се е занимавал с ***ли. *** отдавна трябваше да спрат с "техните права" щом ние нормалните не претендираме и не парадираме със сексуалността си и те трябва да престанат - нека си бъркат където искат - само да не го демонстрират на улиците с техните извратени паради. Не трябва да осиновяват деца такива психично болни хора - нека се лекуват.

81

yatsamngoi

преди 10 години

Негово мнение е да смята че е противоестествена, аз пък и редица интелектуалци и философи му противопоставям моето мнение - че е напълно естествена. Той има право на становището си,колкото и ирелевантно и глупаво да е, но и аз също!!!

80

yatsamngoi

преди 10 години

До края на века населението ще надмине 10 млрд, а вие се притеснявате за плоденето! От толкова плодене ще се збием за ресурси! Ако хомосексуалността можеше да се разпространява /а не може ,защото не е избор или вирус" - това би било благодат, особено в някои райони на света! Ще го видите, ще го усетите, НА ВИ ЕДНА РАЖДАЕМОСТ, 10 МЛРД, ЩЕ НИ ТРЯБВАТ ОЩЕ 5 ПЛАНЕТИ!

79

yatsamngoi

преди 10 години

До До yatsamngoiИ какъв му е проблема на света? Гейовете? Тели са проблема на света, отговорни за всички проблеми? За подобно мислене се праща на психиатър!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

78

yatsamngoi

преди 10 години

До До yatsamngoiБълнуваш нещо, взимай си лекарствата! Откъде реши че искам да унищожа човечеството и КАК ще стане това? запиши си час в диспансера.

77

До yatsamngoi

преди 10 години

Трудно ви е на някои да повярвате че, не всички на тази земя са малки и дребни душици, готов пластелин в ръцете ви. Няма да се даде толкова лесно човечеството на нечовеците които искат да го унищожат и лишат от човешки образ! Мислите си че, аха сте постигнали целта, ама ще ви се изплъзне всичко от ръцете ... Тази ентропия която творите ще се обърне срещу вас!

76

yatsamngoi

преди 10 години

И защо нацъкахте минуси на коментара ми за слухове, че че е гей? Вие въобще имате ли някаква представа от средите на френският шоубизнес и общество? Вие сте пропаднали ***, а пред вас стои франкофон, при това говоря френски. Айде много моля изостанали балканци да не коментират страна, която не разбират и която не им влиза в работата, вместо да си садят картофте!

75

yatsamngoi

преди 10 години

До До yatsamngoiНе ,просто вече е дърти и вече никъде не го канят и затова има тая смелост. Защо не го каза това, когато снима "Роко и неговите братя" (1960 г.) и "Гепардът" или swan in love (1983)? Защо не го каза в очите на Бертран Деланое когато публично се прегръщаха и си разменяха целувчици. Не е само против осиновяването, той налича хомосексуализма "противоестествен", но точно на тази "противоестественост" дължи голяма част от своята иначе напълно "естествена" кариера.

74

До yatsamngoi

преди 10 години

"..той си самонанесе жесток удар върху кариерата, сега никъде няма да го канят и ще търчи да се извинява, ще видите! "---------------Да , прав си. И това е още една причина за възхищение пред смелостта на този велик актъор и хубав човек! Браво че, не му пука и дано има повече хора като него, светът може да има шанс тогава :)

73

До yatsamngoi

преди 10 години

Стига си се пенявил! Разбрахме, че високо интелигентен ***.ерас т.е. гей. Ален Делон е против осиновяването и осакатяването на деца от гей двойки и гей браковете, никой не ви заклеймява, правете каквото искате, но не ни навирайте браковете и ориентацията си непрекъснато. С това дразните повечето хора, а не толкова с това с кого спите. Живейте си, както си искате, но не се женете и не осакатявайте деца

72

yatsamngoi

преди 10 години

Още нещо . заклеямйването му на група хора и на свободата на хората е груба подигравка с ценностите на Франция, с ценностите на великата френска революция, която поставя на прицел догмите и разрушава еснафското мислене. Това е подигравка с ценностите които характеризират френската република и които са извоювани с кръвта на милиони герои - толерантност, свобода, равенство, братство! Много неща са неестествени - като боите за коси например, силиконовият бюст и прочие.

71

yatsamngoi

преди 10 години

До Пичът си остава пичДа ,само дето първият му филм и този който го издига е ХОМОСЕКССАЛЕН! Провери! Кариерата му потръгва с филми на Марк Алегрет и Висконти. Участие във филм по Марсел Пруст - написал един от най-гениалните романи на 20 век - По следите на изгубеното време. Ив Сен Лоран - издигнал висотите на френската висша мода по света. Изказването му е публича обида на тези велики личности на Франция, пък ако щете ми цъкайте минуси,българска ***, дано изчезнете по-бързо!

70

Пичът си остава пич

преди 10 години

дори когато навлезе в старческа възраст.Ален Делон е живо доказателство за това. Той не е някакво лигаво момченце, направило кариера с протекции. Сам се е борил с живота, сам се е блъскал за всеки залък. Воювал е в Алжир, на 20 год. е попаднал в затвора и е излежал ефективно една година.После е бил рейнджър някъде в Азия. Така се изгражда мъжкар.Случайно е бил харесан за участие във филм и е успял да се наложи чрез таланта си. Дори не е завършил школа или висше училище по актьорско майсторство.

69

Peny Lane

преди 10 години

Човека просто е казал, че не трябва гей двойки да осиновяват деца, а не е заклеймил публично гейовете. Спрете да му бутате думи в устата, които не е казал. Аз също съм против осиновяването на деца от еднополови двойки. Иначе гейовете не ми пречат да си правят каквото си искат без да го натрапват грозно и да скандират неистово все едно някой им нарушава нон-стоп правата. Истината е, че никой пет пари не дава за тях и глупостите им и това ги побърква. За това са и тъпите гей паради и демонстрации

68

Жени

преди 10 години

Красавица ни е Соня! Поздрави на мастифите!

67

yatsamngoi

преди 10 години

До мъжка приказка!Бърза да се застрахова защото дълго се подвизава в гей-средите. Гей го издигна, гейове направиха едни от най-добрите му филми, в гей среди пребиваваше - Марлон Брандо. Откакто е на сцената не спират слуховете за неговата бисексуалност. Намерих и снимка как се целува със кмета на Париж, а уж гейовете били неестествени, пък като гледам са първи приятели с Деланьое

66

yatsamngoi

преди 10 години

Няма да пиша повече из български форуми. *** не може да се промени, все едно да напълня пробито буре - водата все изтича, до капка! Никаква диалогичност, просто не си заслужава да се спори с неравностойни събеседници, които си знаят своето. Само мога да съжалявам българската еснафщина, дано някога се оправи тая държава, но надали ще е скоро. Помнете - омразата е форма на страх, тя е нож с две остриета! Лека вечер!

65

yatsamngoi

преди 10 години

На света има много неестествени неща - компютрите, телевизорите,радиото, антибиотиците,автомобилите. Може ли дефиниция за естествено или ставам нахален? Въобще такива думи за излизат от устата на актьор, а не на философ или антрополог е високопарно. Нямате нужният капацитет за да вниквате зад термини и понятия като естествено и неестествено. Не сте посещавали лекции по антропология. Съжалявам, но от позицията си на хуманитарист не съм съгласен с такова опростенческо и детинско мислене!!!!!!!!

64

мъжка приказка!

преди 10 години

Ален Делон: Хомосексуалността е противоестествена!- Ей тва е мъжка приказка!

63

yatsamngoi

преди 10 години

"През 2030 г. човечеството вече ще се е увеличило от сегашните 7.1 млрд. на 8.3 млрд. души,което ще задълбочи проблемите с недостига на храна,питейна вода и енергия.До 2030 търсенето на хранителни продукти ще нарасне с 35%,а на вода-с 40%. Почти половината население на света ще живее в райони с недостиг на питейна вода,като най-уязвими в това отношение са държавите от Африка и Близкия Изток, както и Индия и Китай." Гейовете да са ви проблемът! Ще се избием за ресурси,вие за потомство ми говорите