На Деми май й писна от палавия Аштън и вече се оглежда за нещо ново. Снимка: Reuters

Аштън Кътчър и Деми Мур се разделиха. С брака им е свършено, гръмна списание „Star”, като се позова на източник, близък до звездната двойка.

Според изданието за Деми чашата преляла след поредната изневяра на Аштън. Той купонясвал с 23-годишна девойка на име Сара Лийл в клуб в Сан Диего в петък вечер. Точно тогава Аштън и Деми трябвало да празнуват 6-годишнината от брака си.

„Аштън не изглеждаше като човек, който празнува годишнина от семейния си живот", споделил очевидец от клуба. Самата Сара пък била готова с охота да разкаже пикантни подробности за случката срещу "скромните" 250 хил. долара.

Според изданието двамата от месеци не живеели заедно. Списанието дори прогнозира, че Деми и Аштън ще водят люта битка в съда как да си поделят имуществото за близо 300 млн. долара.

Въпреки че за доста медии бракът на 48-годишната Мур и 33-годишния Кътчър е вече история, и двамата за момента запазват мълчание и нито са потвърдили, нито са опровергали информациите. 

По-рано тази седмица Деми се появи сама на червения килим на премиерата на „Проект 5“, който тя прави съвместно с Алиша Кийс и Дженифър Анистън. Трите режисират кратки филми, посветени на рака на гърдата и неговото отражение върху живота на хората, които са се сблъскали с болестта.

Деми и Аштън започнаха връзката си през 2003 г. и се ожениха през 2005 г., а слуховете за изневери и проблеми в брака им плъзнаха още в края на миналата година, пак точно преди годишнината от сватбата им.

Аштън, който наскоро пое главната роля в сериала "Двама мъже и половина", беше заподозрян, че е съгрешил с 21-годишната Бритни Джоунс.

Всичко се случвало зад гърба на Деми, която снимала филм в Детройт. Той обаче отрече слуховете за изневяра и се закани да съди таблоидите, които тиражираха тази информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase