49

ЕЛ

преди 12 години

Всички и завиждат на Деми Мур заради красивият, млад и почетен мъж, който е влюбен в нея ! Защото една жена може много лесно да вкара един мъж в леглото си, особено ако е млада и сексапилна...но мъжът го задържа изкуството да си знаеш цената и да поставиш себе си, като важният подарък в любовта, който се е постарал да заслужи! ПРОСТАЦИТЕ завиждат и чакат раздялата на Деми и Аштън ! А те просто искат да са заедно и се стараят любовта им да оцелее, в името на любовта си!

48

Арт

преди 12 години

Е каква кариера имаше Аштън преди Деми? Почти никаква,само разни *** романтични комедии... и след Деми пак никаква кариера няма да има, ТВ шоуто Двама мъже и половина ще го спрат след първия сезон, хората го гледаха заради Чарли Шиин. А аз бях в клуб Флакс в Сан Диего миналият петък и видях прословутият Аштън, но беше в мъжка компания, нямаше гърли около него, може да се е забавлявал по-късно с някоя но беше в клуба.

47

гост

преди 12 години

Абсолютно предизвестена развръзка на подобна връзка.

46

разбирача

преди 12 години

кака ви деми си е много добре, не я мислете, изглежда супер и още доста годинки мъжете няма да я връщат. жена с подобна външност да наречеш стара чанта или обувка трябва да си или пъпчив тиин или завистлива женица

45

Анонимен

преди 12 години

Възрастта не е порок. Човек и на 20 години може да бъде ***. Да не би да мислите,че тя ще легне с всеки, само защото е с 15-20 години по-млад.

44

м..да..

преди 12 години

Аз съм на 47г. Честно казано изглеждам по-добре от много подобрената хирургически Деми Мур. Освен че съм щастливо омъжена от 25г. не мисля, че момче 15г. по-младо от мен може да е в захлас от....затруднявам се да го кажа. Звездомания.

43

Анонимен

преди 12 години

мумия

42

Анонимен

преди 12 години

Старата кошница трябва да го е очаквала

41

Анонимен

преди 12 години

Изобщо не се е оженил за нея, за да стане известен, напротив, той си е известен, а тя със залязваща кариера, да знаете в последните години филм с нейно участие?

40

бонус

преди 12 години

Омръзнали са си взаимно и всеки ша си фане ново гадже -Деми се раздели без балкански страсти и истерии с Брус Уилис,та за тоя ли ще рони сълзи!?Млада или стара все таянали не е Аня Пенчева

39

Ей

преди 12 години

Тя ми е любимата актриса, но в живота явно е глупавичка. Нашата поговорка казва: "По-добре агнешко със съседи, отколкото овче сам". Да иде сега да сваля Джордж Сорос. Той ще й е верен до гроб.

38

до лили

преди 12 години

А бе и Деми си гони 50-така вече... След 10 години ще е почти на 60, на кой ще му се занимава тогава с нея?

37

Анонимен

преди 12 години

аз за Деми винаги пазя един пилон

36

Анонимен

преди 12 години

Абе и мъжете остаряват , ама обичат млади "златки" да ги лъжат ... срещу запащане :)))))

35

Кукуригу

преди 12 години

Стар мъж няма. Само жените остаряват. ;)

34

лили

преди 12 години

За хората,които не знаят-Деми беше с нулева кариера вече,а Аштън на върха,когато се ожениха.Говоря за Америка,където живея.Много хора се женят по любов,но после тя намалява,дори изчезва.Известността и възрастта не влияят.А коментарите тук за възрастовата разлика са жалки.Стари и грозни мъже-почти винаги и имотни и с контакти-непрекъснато се женят за млади интерисчийки,които също изневеряват или не.Тук случаят е съвсем друг.Красиви,богати,известни са и двамата.Променили са се чувствата-нормално.

33

Позванете

преди 12 години

Обява пусната от Деми Мур в в.Позванете днес - "Стара обувка търси някой да й отпори гьона"

32

Anelia

преди 12 години

ооооооооооооооооо, много гадно , бяха супер яки :/

31

Чичо Пичо

преди 12 години

Има още хляб в тая дърта ***... Поне още 4-5 години може да си го поема като шампион :) Добре се е запазила (за 48г.) и многото операции изглеждат що-годе успешни. Иначе всичко си има край, просто в последно време медицината и пластичната хирургия го изместиха с дестина годинки назад :)Ами погледнете дъщеря и Румър Уилис (картофената глава) на какво прилича!! 100 пъти предпочитам майка й!!!

30

иво

преди 12 години

аз искам да се ожена за некоя по-дърта - да е поне на 60 години - много ме кефат !