Скоро Линдзи се накиприла с чуждото палто. Снимка: nypost.com
fallback

Студентка от Колумбийския университет в Ню Йорк твърди, че актрисата Линдзи Лоън й е откраднала палто от визон на стойност 11 000 долара, пише вестник New York Post.

Инцидентът станал на частно парти в нюйоркско заведение.

22-годишната студентка Маша Маркова сметнала, че е изгубила палтото си, след като го оставила на гардероб, както и останалите гости на празник за рожден ден в края на януари в Манхатън. После не намерила палтото си.

На партито присъствала и Линдзи Лоън.

Две седмици по-късно Маша видяла на корицата на известно списание снимка на Линдзи Лоън, облечена в палто, което според нея „без никакво съмнение“ било нейното.

Студентката се свързала с локала, за да съобщи подозрението си, и твърди пред вестника, че само след два дни палтото било върнато на адреса й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Viki

преди 15 години

Всъщност "безчувствени" е ключовата дума ....Потвърждение на казаното от по-мъдрите - "Човекът е най-жестакато създание ! Единственото ,което убива,не само за да се нахрани, а и без причина,дори за удоволствие....."

15

Вики

преди 15 години

Не се ядосвайте момичета,има много безчувствени и зловредни женки,на които не може сда им обясните очевАдни (за вас)неща...А именно -колко много малки ,невинни животинки са убити по най-жесток начин ,за да може *** п...и като тях ,да се кипрят в кожите им... Оставете,няма смисъл...*** off !!!!

14

Mary

преди 15 години

Извинявам се номер 8 имах предвид номер 5.

fallback