16

Viki

преди 15 години

Всъщност "безчувствени" е ключовата дума ....Потвърждение на казаното от по-мъдрите - "Човекът е най-жестакато създание ! Единственото ,което убива,не само за да се нахрани, а и без причина,дори за удоволствие....."

15

Вики

преди 15 години

Не се ядосвайте момичета,има много безчувствени и зловредни женки,на които не може сда им обясните очевАдни (за вас)неща...А именно -колко много малки ,невинни животинки са убити по най-жесток начин ,за да може *** п...и като тях ,да се кипрят в кожите им... Оставете,няма смисъл...*** off !!!!

14

Mary

преди 15 години

Извинявам се номер 8 имах предвид номер 5.

13

Mary

преди 15 години

На такива безхаберни и невежи хора като номер 8, препоръчвам да гледат филма "Earthlings" /Земляни/ да видят как се дерат така и така животни.

12

преди 15 години

Не са ги одрали така или иначе, а са ги одрали, за да може някоя като теб да ги носи ;). Не знам дали си безмозъчна или "само" безчувствена, но и някои елементарни познания по икономика ти липсват. Някой по-долу беше писал колко много злоба имало по света, един български автор пък беше казал колко много мъка имало. Аз пък ще допълня - колко много безхаберие и наивност ...

11

Номер 5

преди 15 години

Това, че харесвам естествена кожа от малки пухкави животинки не ме прави *** или безмозъчна. Безчуствена може би, но така и така са ги одрали, поне някой да ги носи.Та мери си малко приказките, говори зле за теб, не за мен!

10

Фокси

преди 15 години

Едно е сигурно - тук коментарите са по-интересни от ...самата статия :)))

9

преди 15 години

Коментарът на пост 8 "избива рибата", Боже, колко омраза има на този свят, Боже...и простотия!

8

преди 15 години

А аз с удоволствие бих носила палто от *** п***и като теб. Хем ще съм абсолютно неповторима, хем ще съм отървала света от няколко безмозъчни и вредни женки!

7

Xtravaganzza

преди 15 години

всеки с версията си по въпроса а защо уважаемата г-ца Лоън не е направила изказване или поне да се извини на руската студентка?И как така изведнъж палтото се озовава в дома на Маша точно 2 дни след упоменаването в медиите? Смешно е от една страна

6

преди 15 години

От се занимавате да коментирате глупости

5

Н

преди 15 години

Палтото от снимката е страхотно, с удоволствие бих носила такова, ако не му беше такава цената......

4

преди 15 години

Естествено, че е проява на лош вкус да се носят кожени палта! И на много други "качества" е проява, но смятам, че който е запознат с извънекранните изпълнения на Линдзи се сеща какви ... А тази руска студентка с палтенце за толкова хиляди долара или наистина е щерка на някой руски мафиот или някоя скъпо платена .

3

преди 15 години

Тая е голям ***, знаем я каква наркоманка и пияница е! Маша на тебе вярвам, все пак си славянка, не няква пропаднала американска псевдо звезда дето краде от тук и там!

2

Spiro

преди 15 години

Много е ясно, че Маша е щерка на някой руски олигарх и не и пука много дали губи палта за по 11 хилки. Линдзито го е поносила малко и го е върнала, какво толкова ?! :) Абе не е ли проява на изключително лош вкус да носиш палта от умрели животни ?

1

мода

преди 15 години

Е ако и на Линдзи палтото е било същото, нормално е да ги обърка, колко пъти се случва с еднакви чанти. Пък и тази госпожица Маша защо на момента не е потърсила палтото си, така ли лесно се губи палто за 11 000 долара или просто иска да се прочуе на чужд гръб, все едно, че Линдзи не може да си позволи скъпо палто...А ако госпожица Лоън е била със същото палто, то нейното къде е?