Снимка: Istock

Любовта иска грижи, усилия, постоянство и непрекъснато общуване, за да не я изгубим безвъзвратно. Но много често рутината и ежедневието ни задушават и започваме да губим това, което уж е най-ценно за нас – връзката с любимия човек. Ако усещате, че и при вас нещата се изплъзват от ръцете ви, вижте дали не правите някоя от тези 5 фатални грешки в любовта.

Не се наслаждавате заедно на момента

Прекарването на време заедно, но по качествен и осъзнат начин, е изключително важно за една връзка. Също толкова важно е и да прекарвате време поотделно, да си давате време и въздух. Но ако се приемате за даденост и не се стараете времето, прекарано заедно, да е пълноценно, това ще повлияе зле на отношенията ви.

Говорите лошо за партньора

Никога не си позволявайте пред близки и приятели да споменавате лоши неща по адрес на любимия ви, поне докато сте във връзка. Още една грешка, която жените правим, защото в определени моменти се нуждаем от внимание и искаме всички да ни подкрепят и да се съгласяват с нас.

Силните жени знаят, че споделянето на интимния им живот не е добра идея или поне не го разкриват напълно. Вместо негативните черти, те биха показали неговите силни страни, успехи, ще покажат гордост. Това до голяма степен привлича положителна енергия към тях.

Източник: 5 фатални грешки в любовта 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase