9

Анонимен

преди 4 дни

Приятни сънища!

8

Анонимен

преди 4 дни

Трифоне, ти такъв мъж ли взе?

7

Име

преди 4 дни

Който обича не греши!

6

Трифон

преди 4 дни

Най-голямата грешка е да си вземете мъж, който да е точно като вас, да ходи на кафе с охота, например, да клюкари да е чувствителен и обидчив женьо, да и като за капак да пуши, пие, да харчи вешите пари и да ви ругае. Действителен случай.

5

Анонимен

преди 4 дни

Не съобразяваш, че баща ти е дебелоглав вманячен консерватор и послушно следваш съвета му да търсиш недокосната девица, защото в противен случай всички щяли да ти се подиграват. Намираш мома, която парадира с девственост и дори демонстрира, че люто я брани. Но не ти идва наум, че ако още не е раждала, може неколкократно да е ходила да й зашият ***. След раждане пък докторът също може да я направи отново "девица", но като присади ципа, което струва по-скъпо.

4

Анонимен

преди 4 дни

Баба ти ти е внушила, че трябва да останеш девствена чак докато подпишете граждански брак, иначе мъжът ти няма да те уважава. Ти изпълняваш този съвет и при първата съпружеска интимна близост установяваш, че не можеш да го понасяш физически. Вариантите са: пожизнено да бъдеш нещастна, но вярна съпруга; да се разведеш, но да си си въобразила, че си фригидна и да не погледнеш друг мъж занапред; да го удариш през просото, като започнеш да пробваш и с други мъже, но без да се развеждаш.

3

Slayter

преди 4 дни

Кара те да и се изчорайдисаш у хралупата, вместо да я боцнеш отзад.

2

Анонимен

преди 4 дни

А който не знае какво е любов

1

Анонимен

преди 4 дни

Аз и викам хайде да излезем, а тя какво ще ми купиш. Излезнах сам.