Снимка: iStock

Транзитът на Марс в Телец започва на 12 юли 2024 г. Продължителността на транзита на червената планета е около месец и половина или около 45 дни. Следващият транзит на Марс ще се случи в Близнаци на 26 август 2024 г.

Марс е планетата, която се свързва със смелост, дързост, сила, енергия, позитивност, цели и амбиции в живота. Доброто разположение на Марс във вашата натална карта ви прави безстрашни, смели и изключително трудолюбиви.

В същото време слаб или засегнат Марс във вашата натална карта може да ви накара да се изправите пред много страх и да прекрати стремежа ви да се състезавате и да израствате в кариерата си. Това може да ви направи мързеливи, пасивни и/или твърде инертни.

Разположението на Марс и неговата сила в нечия карта е от решаващо значение. Не може да се пренебрегне фактът, че дори за брака, градусите на Марс и съвместимостта се проверяват между булката и младоженеца.

Професиите, свързани с Марс, включват пожарникари, полицаи, армейски персонал и т. н. Атлетите и спортистите също имат добре поставен Марс в своя хороскоп.

Друго нещо, което трябва да споменем е, че хората със силен Марс могат лесно да бъдат забелязани дори в тълпата. Това е така, защото те обикновено имат силно и мускулесто тяло, пълно с енергия. Такива хора също ще бъдат привлекателни и чувствени. Те обикновено очакват с нетърпение да влязат в отношения с противоположния пол и жадуват за интимност.

Марс е господар на две зодии – Овен и Скорпион, а също е екзалтиран в знака Козирог. Марс е слаб в четвъртия зодиакален знак, т. е. Рак.

А какви ще са ефектите от транзита на Марс в Телец върху живота ви. Нека разберем по-долу:

ОВЕН

2-ри дом е мястото, където транзитът на Марс в Телец ще се случи за Овните през юли. Ще прекарате повече качествено време със семейството си, а инвестициите ще ви се отразят добре през това време. Просто се уверете, че наблюдавате езика и мислите с и, преди да говорите, за да не кажете нещо, за което после ще съжалявате. През този период за вас е добре  да кръводарявате.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase