Снимка: iStock

Имали ли сте си някога работа с мъж, който изглежда твърде добър, за да е истински? И тогава, един ден изведнъж откривате, че той не е толкова честен и/или почтен, колкото е изглеждал в началото.

Това е неприятно преживяване, но пък се е случвало на много жени! Понякога може да бъде невероятно трудно да се предскаже дали някой мъж се държи искрено или просто е майстор-манипулатор.

И така, в тази статия ще очертаем 8 фини признака, че на един мъж може да му липсват честност и почтеност, дори ако той е факир в това да крие този факт.

А ето и 8-те знака:

1. Той бърза да заема защитна позиция

Естествено е всеки човек да се чувства малко по-отбранителен, когато бъде обвинен в нещо. Но мъж, който започва да се защитава твърде бързо или твърде често, може да крие липса на честност и почтеност.

Марк Твен е уловил това прозрение перфектно в изречението: „Ако казваш истината, не е нужно да помниш нищо.“ Мъж, който не е напълно честен, често изпитва необходимост да се защитава, скачайки в собствената си защита дори преди да има реална нужда.

Това поведение може да бъде доста показателно. Ако един мъж не е честен, той може непрекъснато да се защитава, дори при най-малкия намек за обвинение.

Честният мъж обикновено остава спокоен и хладнокръвен, като отделя време, за да обясни своята страна на историята, вместо веднага да преминава в отбранителен режим.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase