Снимка: iStock

След като плува през океана от емоции на Рака, Венера прави голямо влизане в Лъв на 11 юли, където планетата на любовта заема сцената с увереност и усет.

Този спиращ шоуто транзит изисква празнуване и ентусиазъм. Сигнализира време за творчество, страст и драматични изявления в любов. Никога не е имало по-добро време да прегърнете своята вътрешна кралска особа и да покажете уникалните си таланти и чар.

В астрологията Венера отразява чувствената природа на богинята Афродита като символ на любовта, красотата и удоволствието. Тя също така управлява финансовите теми, ценности и чувството за собствено достойнство. Транзитите на Венера описват всичко – от нашия колективен подход към любовта и красотата до начина, по който харчим и печелим пари.

Лъвът се управлява от вечно горящото Слънце и живия елемент Огън. Когато Венера се слее с този фиксиран знак, планетата на любовта придобива царствено и силно страстно качество, увеличавайки желанието ни за романтика, красота и себеизразяване. Независимо дали в романтичен или творчески план, този транзит може да обясни защо изведнъж сме по-привързани и уверени в желанията на сърцето си.

Пътуването на Венера през кинематографичния Лъв предизвиква прилив на вдъхновение и желание да блеснеш. Художествените начинания са силно предпочитани при този транзит, тъй като жизнената същност на Лъва ни насърчава да демонстрираме талантите си и да се наслаждаваме на светлината на прожекторите. Това е отлично време за стартиране на творчески проекти, планиране на представление или най-малкото за отдаване на хобита, които ви носят радост.

Бъдете внимателни към навиците си за харчене. Венера в изобилието на Лъв може да бъде изкушаваща, тъй като ни вдъхновява да се разпрострем с луксозни предмети или преживявания, които карат нас и хората около нас да се чувстваме специални. Въпреки че няма нищо лошо в това да се наслаждавате на удоволствията от живота, важно е да поддържате здравословен баланс в процеса.

Прочетете какво означава Венера в Лъв за вашия зодиакален знак:

Овен (21 март – 19 април)
 
Вашата харизма минава на следващото ниво и няма отричане на талантите ви, Овен. Венера в Лъв искри във вашия пети дом на любовта, страстните проекти и себеизразяването, сигнализирайки период, в който да блеснете във всички аспекти на живота си.

В допълнение към засилването на вашата креативност и самочувствие, вероятно ще се почувствате по-спокойни с вашата автентичност, тъй като получавате положително внимание и възхищение от хората около вас. Романтичните срещи са игриви и страстни, което ги прави фантастично време за среща с някой нов.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase