Снимка: iStock

„Любовното бомбардиране“ е сравнително нов термин, който се появи в западния свят, за да описва поведението на човек, който затрупва някого с обич, внимание или го засипва с подаръци и мили жестове, обикновено в началото на връзката, за да спечели неговото доверие и обич по-бързо.

Въпреки че всеки може да прояви това поведение, когато е силно влюбен, все пак някои зодиакални знаци са по-склонни да го направят, поради присъщите си характерни черти.

А ето и кои са 5-те астрологични знака, които най-вероятно ще ви бомбардират с любов, внимание, различни мили жестове и др., за да ви се харесат още в началото на по-близките ви отношения:

Лъв

Лъвовете, управлявани от Слънцето, са естествено харизматични и обичат да бъдат център на внимание. Те се радват, когато получават възхищение от другите и самите те са склонни да проявяват такова към обекта на чувствата си. Те често използват грандиозни жестове, за да покажат привързаността си. Когато Лъвът се интересува от някого, той е склонен да даде всичко, обсипвайки партньора си с пищни подаръци, внимание и похвали.

Лъвовете имат усет към драмата и обичат да карат партньора си да се чувства като най-специалния човек на света. Тяхната щедра и сърдечна природа ги прави нетърпеливи да угаждат, но това понякога може да изглежда малко пресилено или като вид преиграване. Нуждата на Лъва от възхищение и утвърждаване може да го подтикне да бомбардира новия си партньор с любов, за да си осигури неговата обич по-бързо. Той трябва да внимава партньорът му да не реши, че всичко това е един театър!

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase