Снимка: Istock

„Карма“ с прости думи означава резултатът, който търсите за вашите действия. Думата карма се използва от нас, сякаш е толкова основна, но това, което не знаем, е, че е много мощна. Последствията от това могат да бъдат положителни или отрицателни в зависимост от вашите действия. Независимо от това, законите на кармата трябва да се следват, за да имате страхотен живот. А ето и кои са те:

Великият закон на Кармата

Великият закон означава, че каквото дадете, това получавате. Например, ако сте щедри, ще получите съответните „плодове“. По същия начин, ако сте любящи към други човешки същества, ще пожънете „благоприятни плодове“. Този закон е повече или по-малко като Закона за привличането. Така че, правете добро и ще видите резултата. Каквито и мисли да изпратите във Вселената, вие ще ги манифестирате в живота си.

Законът за неутралността

Кармата не е пристрастие, тя няма любим човек като нас, хората. Тя ще бъде равнопоставена за всички, независимо от вяра, пол, цвят на кожата. Кармата ще бъде добра към вас, ако вие сте добри и обратното. Съдбата е справедлив играч в тази игра на живота.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase