8

Закон на антикармата

преди 1 месец

Правиш добро и те мислят за будала!

7

Анонимен

преди 1 месец

До Deep Zone Явно тая жена сериозно я пере сачмата. И в тоя и във всеки друг живот. На такива няма как да се помогне.

6

Deep Zone

преди 1 месец

Сърничке, как реши, че това е единственото проявление на живота? Човекът е наниз от прераждания, имал съм лични примери- как обясняваш факта млада жена да си купи Мария Антоанета на Стефан Цвайг на ФРЕНСКИ след като не знае езика, и то за баснословна цена? ВСИЧКО Е КАРМА! Това, което жънеш в този живот, ти се връща в следващото преселение на душата. Будистите отиват по-далеч и смятат, че ако вършиш зло, може да станеш растение или дори камък в следващо прераждане. По-малко егоизъм, повече любов!

5

СЪРНА

преди 1 месец

Живота изобщо не е такъ какъвто се описва в статията . Идете в съдилищата да ви се отворят очите ! ! ! Тук няма нито добро нито добрини !

4

Навитак

преди 1 месец

Мише, а кои са 8те секспози, променящи живота?

3

Анонимен

преди 1 месец

Колкото по- голям егоист си - толкова ПО- добре живееш в материален план. Духовните хора са бедни материално, защото това не е целта на живота им.

2

Анонимен

преди 1 месец

Познавам доста хора, които са егоистични, мислят единствено за себе си, но не и за някой страдащ техен близък, и си живеят чудесно и пречудесно - спокойни, че получават всичко - къде наследствено, къде със зъби и нокти от други източници. Уви, така е.

1

Анонимен

преди 1 месец

Така е. Ако пишете глупости получавате такива в отговор.