8

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 1 Когато най-после си намериш гадже и започнеш полов живот, тогава ще разбереш колко много грешиш. Грозни жени просто няма. Има такива, които не са с предпочитаните от теб типове външен вид. И още нещо, когато хормонът удари някой мъж, опитай се да го накараш да ти посочи поне една грозна жена.

7

Анонимен

преди 3 седмици

сте 30 г бабичка :)))

6

Rosso

преди 3 седмици

Това да обичаш да прекарваш време сам не е лошо, но омръзва. Всеки мъж обаче, трябва да има някаква висша цел преди ***. Ако да й угодиш за теб е на първо място, за нея ставаш безинтересен. Мъжът това не може да го разбере, но е така. Угаждащите често остават сами. Разбира се, една връзка може да започне пламенно, но с времето да се изчерпи. Тогава е най-добре да си кажете чао, дори да имате дете. Това у нас не се прави, уж заради него. А то не е сляпо и вижда, че живее със съквартиранти.

5

Град Козлодуй

преди 3 седмици

Такъв е животът

4

Защо му е връзка,

преди 3 седмици

ако е ерген от София или от другите няколко големи градове? Живее в дома на родителите си, не дава пари за наем, майка му го глези като малко дете, има си няколко компании от връстници (от квартала, с които са израснали заедно, от училище, от университета, от местоработата). Прибавете и кохортите моми, придошли в неговия град, които чудо правят за да си намерят местен мъж и да се пренесат да живеят при него.Той не се обвързва с нито една от тях, защото предпочита да се възползва от старанията им

3

Друг знак

преди 3 седмици

Живее изолирано поради някаква причина - в малко населено място, в което са останали предимно старци, или поради липса на финанси не излиза никъде, или зависи от много строги консервативни родители, които пречат на създаване и поддържане на нормална връзка, или човекът е инвалид и това препятства контактуването с други хора и т.н.

2

Анонимен

преди 3 седмици

Приятни сънища!

1

Анонимен

преди 3 седмици

8. Гpoзна сте. Никой не ви иска. Никой бе, даже и най-пропадналия миpизлив пияница искате да ви пoчеше, обаче сте толкова гpoзна, че и той не ви ще.