Снимка: iStock

Повечето мъже не се примиряват с някои женски поведения, които не заслужават или поне не задълго. Те не се задоволяват с арогантни жени с ниски стандарти, които постоянно се оплакват.

Не е тайна, че мъжете и жените имат различни вкусове, когато става дума за противоположния пол. Въпреки че няма единна формула за това какво представлява „перфектната жена“, има определени качества и поведения, които са просто едно голямо НЕ за мъжете.

Нека да разгледаме по-подробно от гледна точка на една жена, какви качества и поведение мъжете намират за най-отблъскващи:

1. Жена с арогантно поведение

Първо: нека изясним, че арогантността не е същото като увереността. Арогантната жена ще каже на мъжа какво да прави, но уверената жена очаква нейният мъж да знае какво да прави, защото тя знае какво предлага.

Арогантната жена се опитва да командва мъжа си, което е много безсмислено. Правейки това, тя му създава впечатлението, че мнението му няма значение за нея, което от своя страна предизвиква несигурност.

Да бъдеш арогантен идва с много недостатъци, но най-важният е, че изглеждаш студен и незаинтересуван. Ето защо мъжете не могат да се отворят и да развият дълбоки чувства към такава жена или да усетят емоционална близост с нея.

Цялата статия можете  да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase