58

Извод

преди 1 месец

Всеки нормален мъж живее с мисълта, че е закрилник на жена си и на цялото семейство. Значи, жената до него просто не бива да спекулира с тази нагова представа и да се прави на абсолютно безпомощна и непрекъснато нуждаеща се от него, "за да функционира", както е казано в статията.

57

СУФ

преди 1 месец

Чудесна статия за разкарване на досадни натрапници. Благодаря.

56

една жена

преди 1 месец

Най-после една статия, под която да се оплачат на воля читателите :)

55

До 59

преди 1 месец

Проблема е, че беше сериозна и не беше шега. Тя не е излизала на слънце...и кожата и не търпи слънце... Разбрах го по-нататък.

54

Гражданин с електрич

преди 1 месец

Тя и с малки да е ..има такива аз минавам с прахосмукачката тя си вдига краката докато седи, да мина и под тях... Заета е... С нищоправене.

53

селянин с BMW

преди 1 месец

Жена с големи нокти реално не върши нищо!Такава-един-два пъти-и пътя!

52

Анонимен

преди 1 месец

Една съседка преди 20 години беше мечтата на всички ръкоделци от квартала, сега клони към 40-те от години е сама, защото като беше млада и готина се вози на скъпи коли и сега всички са под нивото й. А тя се мота сервитьорка и все още избира...

51

У нас днес

преди 1 месец

Лесните за завоюване жени не били интересни за мъжа. Да, по-трудно спечелената е по-интересна, но това може да се случи само ако живеят на село или в малък град, ако са колеги, състуденти или са в една компания. Защото, ако нямат поводи и случайни ситуации, при които да се виждат често, българският мъж много рядко проявява интерес спрямо момиче, което му е отказало да се видят още първия път, когато й е предложил това. Същото важи и за онези, които не приемат да правят секс след само 1-2 срещи.

50

т.4.ТвърдеНуждаещаСе

преди 1 месец

жена - Само два пъти в живота си срещнах двойки, при които жената е от този тип или поне така се държи, защото мъжът приема, че това е нормалното поведение за съпругата - да бъде като послушно малолетно дете. Тя не работи, посветена е на домакинството, за всяко нещо се обръща към мъжа си, включително когато трябва да се отиде до някое учреждение или медицински преглед, мъжът й трябва да я придружава, защото той знае какво трябва да се прави извън дома им. Едната двойка дори нямаше деца.

49

Анонимен

преди 1 месец

Излиза на кафе с приятелки. След няколко часа се връща и влиза в банята да се къпе.

48

Бау

преди 1 месец

Достатъчно е първото и няма защо да прелиствате нататък! Някоя, прави ли се на демонстративно ,,силна", това е всичко друго, но не и жена!

47

Анонимен

преди 1 месец

Седмо - търси задължително мъж с много пари, нетипично скъпа кола, считайки, че негово задължение е да осигурява всичко финансово, да прави все повече пари, да я мандахерца по скъпи ресторанти и екскурзии. А тя или само да лентяйства, или дори и да работи и да изкарва, ако ще много пари, те са си изцяло за нея. Мъжът - ако неговите свършат, да изкара/намери други. Само че мъжете не са глупави и дори и да е богат, няма да я търпи такава - ще я изгони.

46

Програмист

преди 1 месец

Аз имам проблем защото съм програмист и взимам хубави пари. Някакъв спи с приятелката ми и тя не ми казва нищо и аз си мълча щото вечер чувам разни мощни звуци от не толкова нови коли но пък направени и гърмят може би конете са им доста повече от моята чисто нова Шкода.

45

Анонимен

преди 1 месец

да сте крокозъбел като дърева и миcиpкитe от двата пола работешти в днес bg

44

Анонимен

преди 1 месец

До Патил /7/ Питала те е защо караш срещу слънцето. Не ти ли дойде наум, че може да го е казала на шега?

43

До 55

преди 1 месец

Нека да позная !!! Ти си вечно недоволната стара мома която никой истински мъж няма са търпи и търсиш някой *** с пари но всеки като те усети ти бие шута и все си сама

42

В Бг е друго

преди 1 месец

Много мъже са доволни, ако жената се отнася към тях като в онази стара песен, "Ти си ми Боооогът, ти си ми цаааряяаааа". Ако тя се държи с него като с приоритет N1 в своя живот и неперкъснато му показва, че е силно заинтересувана от него, той е убеден, че заслужава това и че най-после е срещнал онази, която го е оценила. Ще бяга от такава жена само ако тя наистина хич не му харесва или ако е някой сметкаджия, който преценява, че трябва да си намери по-изгодна брачна партия.

41

Анонимен

преди 1 месец

А кои са шестте мъжки поведения, които карат жените да не им пускат?1. алкохолици2. груби и аругантни3. Смятат се за голямо нещо, а са едно нищо4. Пускат се от полата на майка си и се хващат за гърба на жената5. Мързеливи и с липса на лична хигиена6. Не се сещат да подарят еьно цвете на жената до тях( с малки изключения на 8-ми март

40

А де?

преди 1 месец

Най-отблъскващото е да не си бръсне пундата, защо ние ше *** ли или ще плетем?

39

Анонимен

преди 1 месец

Искаща жена, крещяща, съскаща... Я да се такова самичка....