Снимка: Istock

Подредбата на дома ви има огромно значение за това каква енергия ще привличате в него. Важно е домът да е чист и подреден, но също толкова важно е как точно е подреден. Според древното изкуство фъншуй, начинът на аранжировка на дома е от огромно значение за това каква енергия ще протича през него.

Има някои прости правила във фъншуй, които можете да използвате за дома си, за да привлечете в него максимално положителна енергия. Така домът ви ще се превърне не просто в място, в което живеете, а в истинска крепост и храм на положителната енергия.

Всичко това ще ви помогне да балансирате вътрешното си състояние, да отнемете стреса, да си почивате истински, когато сте си вкъщи.

Как да подредите всяко помещение в дома, така че да привлечете положителна енергия във всеки смисъл?

За привличане на любов

За да привлечете повече любов в дома си, подредете няколко струпани накуп възглавници в различни кътчета на спалнята. Можете да украсите хола и дивана с подобна декорация.

Това са местата, през които преминава енергията на любовта. Възглавниците в красива аранжировка и декорация ще привлекат любов в дома ви.

За привличане на хармония

Ако искате да направите дома си по-хармоничен, винаги дръжте пресни плодове във фруктиера или купа, поставени на кухненския плот, на масата в кухнята или в хола. Поставяйте ги на важни места за вас, на които прекарвате голяма част от деня си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase