Снимка: Istock

В любовните взаимоотношения винаги е динамично, но понякога е неспокойно. Той си пише с друга, какво да правите? Вероятно много жени са попадали в тази ситуация и притесненията поне в началото са основателни. Ето 10 стъпки в тази посока.

1. Общувайте с партньора си – Не очаквайте той да знае какво се случва в ума ви, освен ако вие не го поискате. Ако продължавате да се питате „на кого изпраща съобщения съпругът ми?“ може никога да не разберете, докато не попитате. Но не бъдете агресивна към него, тъй като това ще причини повече проблеми.

2. Игнорирайте, докато получите повече факти – Жените лесно се ядосваме и проявяваме ревност, но преди да повишите нивото си на напрежение, опитайте се да го попитате за нещо повече за отношенията му с жената, с която си комуникира.

Грешките, които пречат да изградите дълга връзка

3. Не го обвинявайте в изневяра, докато не съберете повече факти – Опитайте се да разберете дали отношенията му с тази жена са приятелски, служебни или нещо друго.

4. Присъединете се към разговора – Ако забележите, че партньорът ви непрекъснато изпраща съобщения на телефона си, можете да разберете какво се случва, като проверите на кого изпраща съобщения, закачливо надниквайки. Ако ви отблъсне, той вероятно не иска да виждате с кого си общува или ако това е жена какво ѝ пише.

5. Приемете, че тя може да е приятел, колега, позната и т. н. – Ако имате доверие на партньора си, не забравяйте за личното пространство, особено ако тази жена е приятел за него. Изчакайте да получите доказателство, че ви изневерява с нея.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase