Снимка: Istock
fallback

Независимо дали сте с дългогодишен партньор или не, винаги е добра идея да помислите как да разнообразите сексуалния си живот. Вероятно сте опитвали това-онова, но замисляли ли сте, че всеки у дома има една прекрасна мебел, която може да се използва като секс помощник. Коя ли е тя? Става въпрос за стола. В следващите редове ще ви предложим няколко пози, които можете да изпълнявате на стол и които ще нажежат термометрите! Ето ги и тях:

Лотос на стол

С тази поза освен че ще изпитате удоволствие, ще ви се наложи и да изпитате доколко гъвкав е вашият партньор. Как да я изпълните? Нека той седне на стола, като дупето му се опира в ъгъла на стола, а краката му са върху неговия ръб. След това е ваш ред – качете се върху него, лице в лице, а краката ви са разположени от двете страни на тялото му. Можете да се прегърнете един друг. Позата ще ви гарантира дълбоко проникване и удоволствие, чийто ритъм можете да контролирате.

Признаци, които издават сексуално привличане

Френска целувка

Тази поза е съвсем лесна за изпълнение. Ако искате да накарате партньора си да полудее от възбуда, седнете на ръба на стол, а за да имате по-добра опора, можете да поставите ръцете си на седалката. Приканете го да застане между краката ви и да ви бъде верен слуга, който да изпълнява желанията ви! Ако пък се разгорещите, лесно можете да преминете и на следващото ниво.

Разнообразете тази абсолютна класика, като вместо по обичайния начин, я изпълните върху стол. Поставете коленете си върху седалката му, а ръцете си опрете в облегалката. За предпочитане е столът да е позициониран близо до стена, за да избегнете разместването му.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Неможач

преди 1 година

Не мога да ги изпълня - липсва ми дължина, а и след секунди съм хвърлил бялата кърпа!

27

Анонимен

преди 1 година

До popa ot razgrad - Ти пък дЕдо (или бате) попе, защо не даваш на Михаелчето да се изяви? Тя дава предложения, дали някой ще ги изпълни си е въпрос на личен избор.

26

popa ot razgrad

преди 1 година

защо трябва да се подлагам на акробатични изпълнения след като комфорта на леглото не може да бъде заместен с нищо...

fallback