Снимка: istock

Понякога след раздяла се случва в живота ни отново да се върне бившият. И понякога нещата се случват от втория път. Но когато миналата любов напомня за себе си винаги се питаме дали да дадем втори шанс или не. В следващите редове ще видите 6 въпроса, които е важно да си зададете, преди да вземете окончателно решение.

Той променил ли се е?

Връзката ви с него е била абсолютна бъркотия. Може би е направил нещо, което ви е наранило, има ли сте очаквания, които не са се оправдали. Сега е моментът да се запитате дали той се е променил в положителна посока. Няма да ви е лесно да си отговорите, затова отделете си нужното време, за да го опознаете отново преди да му дадете втори шанс.

Необвързан ли е?

В последните години, комуникираме с познати основно чрез социалните мрежи. Как комуникирате с него? Само чрез тях, чувате се по телефона? А по кое време на деня се случва и как протичат разговорите ви? Всичко това е показател дали той наистина иска да се срещате отново без да бързате към спалнята или е обвързан/необвързан, пише ви предимно вечер, защото иска просто забавление.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase