5

vivian

преди 1 година

здравейте, тук съм днес, за да споделя свидетелство за това как решението за храма на любовта ми помогна да върна съпруга си и да спра развода с контакт със свещеника Джая за 48 часа. Не мога да му благодаря достатъчно, че възстанови брака ми и събра семейството ни отново. Ето контакта за връзка с него . } { whatsapp}+1716_503_7879

4

Тя

преди 4 години

Бягай, бягай, бягай оттук.Дала съм дума на друг,на друг!

3

Гледни точки

преди 4 години

Коментар 1 - как жената би си обяснила това, че бившият настоява да се съберат отново.Коментар 2 - как мъжът си представя колебанията на бившата си, ако я потърси пак.

2

Анонимен

преди 4 години

Въпрос 1 - "*** тоя верно ли забогатя след кат *** заряза"?Въпрос 2 - "*** сега ако му се пусна ще му гепя ли колкото за един апартамент или не"?

1

Кратко и ясно

преди 4 години

В повечето случаи, раздялата е била поради желанието му да си поергенува още.Последната му връзка е приключила, след като е разбрал, че сам трудно ще се изхрани и че е трудно да намери жена, която хем да му е любовница, хем да го хрантути. Затова е необвързан и търси бившата.От подновената връзка очаква обслужване, дом с редовно плащани сметки и вкусна, изобилна храна.Не се е променил, все същият льольо си е, но се изживява като супермен. Такъв си е още от пубертета.