Снимка: iStock

Вярвате или не, вашият зодиакален знак може да разкрие не само вашата любовна съвместимост и евентуалните успехи в кариерата ви, но и много повече от това! Например, зодията ви може да повдигне завесата над това, любител на какъв вид пътешествия сте.

А ето и какви са характерните черти и предпочитания на всеки астрологичен знак по отношение на пътуванията за отдих и ваканция:

ОВЕН (21 март—19 април)

Овните са истински гастрономи. Те обичат да смесват приключения и кулинарни изживявания, когато пътуват. Мъжете и жените Овен обикновено ще са първите хора във вашата компания, които биха ви предложили да си организирате обща ваканция. Хората от този знак често обичат да са в компания по време на почивката си и рядко остават само насаме с половинката си. А благодарение на тяхната безгранична енергия, спонтанност и любов към предизвикателствата, те винаги са готови да тръгнат на пътешествие, дори и без предварителен план.

ТЕЛЕЦ (20 април – 20 май)

Пътешественическите черти на зодия Телец включват глезене и релаксиращи преживявания! Най-често хората от този знак избират луксозни, спа дестинации, а ако са на крайбрежен курорт, то той трябва да е в близост до шикозни магазини и гурме ресторани. Най-добрият начин да спечелите човек от този знак е да го заведете на място с дизайнерска обстановка, красива природа и вкусна храна!

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase