Снимка: pixabay

Тази седмица вещае предимно хубави емоции и нови възможности за романтика. Някои зодии ще срещнат трудности в комуникацията с партньорите си. Други ще открият любовта именно в края на седмицата. Разположението на планетите предразполага към интимност, разбирателство и време за размисъл. Вижте какво очаква всяка зодия в интимен план в седмицата от 30 октомври до 5 ноември.

Овен
 
Планетата, под чието влияние сте, е Марс, която се движи през сектора на взаимоотношенията и партньорствата. През тази седмица ще се чувствате по-амбициозни по въпросите, които касаят връзката ви. Вие и любимият ви ще имате някакви проблеми, с които да се справяте, но те няма да попречат на щастието ви. Имате директен подход и това ви помага. Трябва да се въоръжите с търпение, за да постигнете баланс.
 
Един от проблемите, с които ще се сблъскате през тази седмица е свързан с желанието на партньора ви да получава повече, отколкото можете да му дадете. Натискът в работата също ще увеличи напрежението в личния ви живот. Отнесете се с грижа към връзката си.
 
Телец
 
Тази седмица вие сте емоционално отворени, което определено е стъпка в правилната посока, ако се надявате да откриете любовта на живота си. Понякога без да го осъзнаваме, можем да поставим стени около себе си и да попречим на другите да се доближат до нас. Така правехте досега, но през тази седмица нещата ще се променят. Не отминавайте романтичните възможности, а ги приемете с отворени обятия.
 
Близнаци
 
В зависимост от това дали сте сингъл или сте обвързани ще имате коренно различни преживявания през тази седмица. В петък Венера ще е в своя любовен сектор и ще образува прекрасен ъгъл със Сатурн. Тази конфигурация попада идеално във вашия партньорски сектор.

Вижте целия любовен хороскоп на Az-jenata.bg тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase