Снимка: Reuters
fallback

Джакузи, гореща вана, партньор за компания. Как да не се възбудиш от тази обстановка! Сексът в горещата вана или джакузито може и да е съблазнително преживяване за много търсачи на нестандартни усещания, но той носи много рискове за здравето.

Защо трябва да помислите отново, ако смятате да правите секс в горещата вана?

Гнойни инфекции на пикочните пътища

Във водата се съдържат много различни химически вещества. Когато тя е гореща техните свойства се засилват и вредните им влияния нападат организма. Хлорът се добавя към водата във водопровода, за да убива болестотворните бактерии. Заедно с тях обаче убива и бактериите на вагиналната флора.
Тъй като органите на половата и пикочната система са в изключителна близост, и двете системи могат да пострадат от различни инфекции.

Полово предавани болести

Ако правите секс във ваната или джакузито трябва да имате предвид, че там вероятността да се заразите с полово предавана болест е по-голяма. Водата улеснява придвижването на микроорганизмите. Така независимо дали партньорът ви е с презерватив, вие не сте предпазени.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Обобщение:

преди 8 години

Да обобщим! Ако искате безопасен секс-само в някоя пустиня, по обяд, под слънцето, на някоя добре напечена скала, с по 3 презерватива един върху друг, за да е безопасно.И никакви целувки където и да е, защото се обменят телесни течности и бактерии.Преди това-или обтриване с 90% спирт на тялото за дезинфекция, или неопренов костюм, изрязан само на определените места, за да не се предават и кожни бактерии.Ако е джакузи, вътре калиев перманганат малко, или направо някакъв антибиотик.

11

Анонимен

преди 8 години

До Ястреб ЕфендиАми учим се от вас, но сме лоши ученици! За сега сме усвоили тънкостите на хетеросексуалната любов, другата е ВАША специалност...Традиции, брат'чед, кво да прайш...

10

Анонимен

преди 8 години

До Ястреб ЕфендиДоган Ефенди, ние не сме любители на ректалните отверстия, било то мъжки или женски. Тази любов към този отвор на човешкото тяло е традиционна в културата на етноса ВИ. Остави на страна шегите ами кажи сериозно до къде стигнахте с експериментите да предизвикате естествена бременност при мъжете? До колкото съм чувал, вървели из цялата територия на държавата ВИ, но били неуспешни...за сега. Един съвет от мен - продължавайте, все някой ден ще се получи и ти да си първият "майка"!

fallback