12

Обобщение:

преди 8 години

Да обобщим! Ако искате безопасен секс-само в някоя пустиня, по обяд, под слънцето, на някоя добре напечена скала, с по 3 презерватива един върху друг, за да е безопасно.И никакви целувки където и да е, защото се обменят телесни течности и бактерии.Преди това-или обтриване с 90% спирт на тялото за дезинфекция, или неопренов костюм, изрязан само на определените места, за да не се предават и кожни бактерии.Ако е джакузи, вътре калиев перманганат малко, или направо някакъв антибиотик.

11

Анонимен

преди 8 години

До Ястреб ЕфендиАми учим се от вас, но сме лоши ученици! За сега сме усвоили тънкостите на хетеросексуалната любов, другата е ВАША специалност...Традиции, брат'чед, кво да прайш...

10

Анонимен

преди 8 години

До Ястреб ЕфендиДоган Ефенди, ние не сме любители на ректалните отверстия, било то мъжки или женски. Тази любов към този отвор на човешкото тяло е традиционна в културата на етноса ВИ. Остави на страна шегите ами кажи сериозно до къде стигнахте с експериментите да предизвикате естествена бременност при мъжете? До колкото съм чувал, вървели из цялата територия на държавата ВИ, но били неуспешни...за сега. Един съвет от мен - продължавайте, все някой ден ще се получи и ти да си първият "майка"!

9

Анонимен

преди 8 години

Оу, Мишето с нова просветителска статия. Моля всички да я поздравят на деня на народните будители през ноември.

8

Анонимен

преди 8 години

Щом е толкова опасно никакво жакузи повече и без това дясната ми ръката стана по-мускулеста!

7

Метал и сланина

преди 8 години

Я не ни занимавайте с глупостиКажете за терористите. .За бежанците от Идил Кажете за войната ,да ни е страхНас само като ни е страх ни е хубаво. И повече ракия копуваме тогава...

6

Кака Кина ККК

преди 8 години

Минко е импотентен хомобандит ;))))

5

Иванчо

преди 8 години

Еее'баси!Никога не съм бил в джакузи! Следователно: Никога не съм бил изложен на риск от секс в джакузи... Щото просто нямам шанс да попадна в джакузи... щото просто нямам пари за джакузи... щото просто явно следователно риск от секс в джакузи имат само тия, дето имат много пари за да си ги харчат за джакузи. Значи, аз понеже нямам толкова пари, и да искам, не мога да се изложа на рисковете от секса в джакузи. Значи, няма от какво да ми пука и си свиркам нали?

4

Анонимен

преди 8 години

Минко пак изтрепа рибатав жакузито :)

3

Анонимен

преди 8 години

М-да,опасно е!Лани един канадец направил инфаркт в джакузито, докато таковал жена си и понеже бил 120 кг я затиснал с тежеста си и женицата се удавила.

2

Гошо

преди 8 години

МИШЕ ОБИЧАМ ТЕ !!!!!!!!!!!!!6

1

Турчина Мехмед

преди 8 години

Да му мисли бай Митьо Пищова