Снимка: photl.com

Гледането на порно филми е един от най-често срещаните начини, с който представителите на силния пол възбуждат своите фантазии и желания. За жените или поне за някои, порното има съвсем различно лице, което го прави неприемливо за тях. Вижте защо.

Порното се приема различно от двата пола

За да се възбудят, мъжете се нуждаят само от визуализация, каквато е порното. Гледката на голи жени с пищни и неестествени форми, сцени на силни оргазми са достатъчни, за да влудят представителите на силния пол.

Това е така, защото мъжете са повече визуални същества. От друга страна дамите предпочитат да видят сексуалните сцени в подходящ контекст, като романтични филми, на фона на чувствена музика.

Усещанията от докосвания и миризми също събуждат желанието за секс у тях. Или казано накратко – порното се вижда и приема от двата пола по различен начин.

Всичко е изкуствено

Още една причина, поради която жените не харесват да гледат порно е, защото го определят като неестествено. Актрисите с невъзможни физически форми експериментират с нелепи пози, изглеждат гротескни и грозни и определено не са привлекателни за жените зрители.

Добавете към това и симулираната възбуда, нещо което се разминава с разбирането на жените дори за просто секс.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase