Снимка: iStock

Навлизането в света на връзките и запознанствата може да е като скитане из лабиринт, особено когато един и същи тип мъже продължава да се появява на всяка крачка.

Ако въпреки всичките ви усилия, продължавате да привличате мъже, които са емоционално незрели, не съвсем готови да се обвържат или просто като цяло не отговарят на вашите стандарти, то проблемът може би е във вас самата.

Може би се чудите защо на мъжете, които привличате, изглежда им липсва зрялост, дори когато всичко останало изглежда перфектно.

Ето как да разберете със сигурност, че подсъзнателно привличате мъже, които имат нужда от повече израстване. Тази статия е за онези жени, които са уморени от бъркотията в любовния си живот и са готови да разберат защо продължават да излизат с неподходящите момчета.

А ето и кои са 8-те знака, които показват, че несъзнателно привличате незрели мъже в живота си и е време да разчупите този модел:

1. Вие винаги сте по-отговорната страна във връзката

В една балансирана връзка и двамата партньори споделят отговорности. Въпреки това, ако установите, че постоянно поемате тежестта на важни решения, финанси или дори основни задачи като планиране на почивки, срещи и др., това може да е знак, че привличате незрели мъже.

Емоционално зрелите хора разбират важността на споделянето на отговорности и не се страхуват да поемат отговорността, когато е необходимо.

Ако постоянно сте заседнали в ролята на „възрастния“ във връзките си, това може да е индикация, че подсъзнателно привличате мъже, които все още не са съвсем пораснали.

Реалността е, че връзките изискват работа в екип и ако един човек винаги е оставен да държи цялата тежест, това не е просто несправедливо, а е неустойчиво. Така че, ако вие винаги сте отговорният, може би е време да преразгледате модела  си на поведение.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase