Снимка: Reuters
fallback

Интимната хигиена е изключително важна, както важни са чистотата и здравето на всяка една част от човешкото тяло. За максимално удоволствие и за да се отпусне вашата половинка докрай, е важно да сте внимателни към някои опорни точки в хигиената на пениса.

За да бъде пенисът в добро здраве и поддържан в оптимална хигиена, трябва да бъдат спазвани следните препоръки:

Достатъчна консумация на вода

Водата е необходима за отмиване на токсините в тялото. Това важи и за пениса. В уретралния канал се наслагват множество бактерии, които при редовно уриниране се прочистват и отстраняват болестотворните микроорганизми. Пийте достатъчно вода, за да поддържате достатъчно количество кислород в тъканите на пениса.

Редуциране на количеството изпотяване

Задържането на пот върху кожата на пениса и скротума е основа за развитие на лоша миризма и инфекции. Нежната зона в гениталната област е изключително деликатна и затова е добре да се използва бельо, което не запарява кожата. За предпочитане е памучното бельо, което не прилепва плътно към тялото.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Анонимен

преди 8 години

И, най-важното "джанъм". "И нека трафика да върви!"

70

Онанимен

преди 8 години

Жена пише за хигиена на пениса? Това сигурно от личен опти го знае явно...

69

до Жена(?)

преди 8 години

Нещо не разбирам - уж щеше да ходиш да движиш света, а продължаваш да пишеш.Бъркаш, сигурен съм, точно защото съм срещал хора като теб. Написах ти го в коментарите по-долу, но ти избирателно си го пропуснала. Не ме учудва.Думите ти хич не са виртуални, съвсем реални са, независимо какви средства на общуване ползваш. Освен ако не си бот (започвам да си мисля, че си).91 е абсолютно прав. Затова ти подскочи така.Няма с какво да ме изплашиш, както казах, виждал съм и други като теб.

fallback