Рейчъл Макадамс; Снимка: Marie Claire

Жените Скорпион са интуитивни, обичат да контролират, а понякога могат да бъдат дори и саморазрушителни. Техните личности са белязани от определена „смъртоносна красота“. Дамите с тази зодия са също така безстрашни и упорити.

Когато срещнат някаква трудност в живота си, те продължават да се борят и в крайна сметка я преодоляват. За жената Скорпион може да се каже още, че е самоуверена, изобретателна и силна. Тя работи усилено и е готова да пожертва всичко, за да постигне своите цели.

Жената Скорпион и приятелството:

Тя може да бъде както вашият най-добър приятел, така и най-лошият ви враг. Лоялността е много важна за нея, ето защо тя никога няма да забрави грешките на своите приятели. Ако успеете да докажете на дама с тази зодия, че сте достоен приятел, тя в замяна ще се превърне във ваш верен другар.

Страстта владее целия живот на жените Скорпион. Те могат да обичат и да мразят с еднаква страст, но тъй като рядко показват чувствата си, трудно може да разгадаете техните мисли и чувства. Жената Скорпион умее да пази тайните на другите, затова може да ѝ се доверите. Тя никога няма да забрави някоя ваша добрина и ще ви се отплати многократно за нея.

Жената Скорпион и кариерата:

Тя може да се отличи в почти всяка професия, която пожелае. Нейният впечатляващ ум и големият ѝ потенциал ще ѝ помогнат да се справи с всяка трудна ситуация. Освен това на помощ на дамите с тази зодия се включват още амбицията и упоритостта, които са сигурни предпоставки за един шеметен професионален успех.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase