Снимка: outnow.ch
fallback

Като малки израстнахме с приказките и сме се наслушали на невероятни принцеси и още по-специални принцове, които правят всичко за своите любими.

Точно тези мъже от мечтите ни, които чакаме да дойдат, да ни погледнат страстно и влюбено, да ни поканят на среща и да заживеем щастливо заедно. Всичко това е чудесно на теория, ако живеем в друг век и може би, ако сме на осем.
Справяме се с водещи позиции, умеем да комуникираме, да бъдем едновременно жени, майки и съпруги, но не ни стиска да поканим симпатягата от долния етаж.

Представяме причините, заради които е крайно време да се престрашим и да започнем да каним мъже на среща.

Имаме силата да променим това, което е нормално
Замислете се реално, не много отдавна жените нямаха право на никакъв глас, заемаха определени позиции в професионален аспект, и излизаха с един единствен мъж, за когото в последствие се омъжваха. За много кратко време, жените успяха да извоюват своите права и да получат равенство с мъжете.
Нежната половина от човечеството определено има власт да променя и да задава нови стандарти за това, кое е нормално и кое не. В крайна сметка, всяка жена може да определи кое е най-доброто за нея.

Кое е най-лошото, което може да стане?
Не, наистина. Какво е най-лошото, което може да стане, ако поканите мъж на среща? Дори и да ви откаже, поне ще сте наясно със ситуацията такава, каквато е, и няма да губите и една минута време от своя ценен живот за човек, който не би излезнал с вас.

На мъжете им харесва
Жените, които познават и оценяват своите качества, са изключително привлекателни. Никой не ви казва да отидете и агресивно да накарате мъжа да избира между живота си и една среща с вас. Става въпрос да проявите самоувереност и сила да заговорите обекта на своите желания – ако наистина си заслужава, ще го оцени.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 9 години

m.youtube/watch?v=CELdBtnueOE

fallback