Снимка: Istock

Всички сме чували за похотта. Въпреки че звучи като нещо повърхностно, тя е важен елемент във всяка романтична връзка. Това силно сексуално желание понякога може да ни заблуди да вярваме, че може да е нещо повече във взаимоотношенията с даден човек. Пламъкът на похотта рано или късно ще утихне и тогава истината става видима за нас. Похотта се различава от любовта.

Кои са знаците, че във вашата връзка има само похот, но не и любов или влюбеност?

1. Пренебрегвате лоши личностни черти – той ви прави неприлични коментари относно фигурата ви или друго. Среща се с други жени, не го крие, но вие сте съгласна с това.

Всичко това са напълно неприемливи личностни черти за някого, с когото се виждате, а може би имате и някаква връзка. Но вие ги неглижирате, защото сексът ви е много важен. Е, определено не става въпрос за влюбеност, а за похот.

2. Странностите му ви отблъскват – Ако наистина сте влюбени в даден човек, ще се влюбите и в неговите странности. Ако има нещо, което силно ви дразни във въпросния мъж и смятате, че не можете да допуснете да търпите непрекъснато това нещо в партньора до себе си, то очевидно изпитвате само похот към него.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase