Снимка: outnow.ch

Много жени считат, че имат здрав и хубав брак, докато един ден съпругът им не пусне „бомба“ с думите, че се чувства неудовлетворен и нещастен в брачните си окови.

Оказва се, че много съпрузи отричат да имат проблеми в отношенията си със своя партньор, докато нещата изведнъж не ескалират от натрупаното недоволство.

В много случаи мъжете са тези, които правят неочакваното изявление, оставяйки съпругите си в абсолютен шок.

Следва болка, гняв, а нерядко и развод.

Затова е добре от време на време да се замисляте дали вашият съпруг наистина се чувства щастлив в брака ви.

Ето и 10 неща, които ще ви покажат, че той е един удовлетворен семеен мъж:

1. Той смята, че го цените като личност, а не че го приемате за даденост. Различни проучвания са доказали, че мъжете искат да бъдат ценени като личности от своите жени, а не подценявани и мачкани.

2. Той знае, че може да бъде себе си, без да бъде съден или критикуван. Добрата комуникация между съпрузите е от решаващо значение за стабилността на брака им. Ако жената е твърде взискателна към мъжа си, той ще започне да трупа недоволство в себе си.

3. Той вижда, че го желаете физически. Всеки мъж (както и всяка жена) иска да се чувства желан, без значение колко често прави секс с половинката си. По-важното е този секс да е хубав и партньорката да изглежда наистина заинтересована (възбудена).

4. Той видимо се чувства добре, когато е с вас. Мъжете, които проявяват нежност и внимание към своите жени и извън спалнята (правят им комплименти, хвалят ги, прегръщат ги и т. н.) явно се чувстват добре в тази връзка.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase