Снимка: Istock

Таро картите за първата седмица на месец юни са Колелото на съдбата и Светът.

Първата таро карта в четенето е Колелото на съдбата. Тази карта ни напомня, че животът се върти точно като колело. В случай, че преминавате през трудни периоди, бъдете сигурни, че оттук нататък животът ви ще се подобри. Късметът се завръща. По същия начин, ако нещата вървят добре, знайте, че това също ще се промени и животът може скоро да се върне към „нормалния“. Колелото на съдбата ни показва защо е толкова важно да ценим хубавите моменти в живота си, малките удобства, дори сутрешното кафе.

Таро карта Колелото на съдбата е известно още като колелото на кармата, напомняйки ни, че каквото проявяваме към другите, това се връща към нас. Ако сме лоши, действаме срещу другите по някакъв начин, това ще ни се върне. Така че, ако искаме да имаме повече щастие и изобилие, е важно да изпращаме положителна енергия към другите.

С таро карта Колелото на съдбата е важно да сме оптимистично настроени, дори и да ни е трудно към този момент. Да бъдем отворени за хубавото, да се грижим за комфорта си. Да приемем случващото се и да се носим по течението, да сме адаптивни.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase