Снимка: Istock

В първата седмица на новия месец Слънцето и Венера ще се „съединят“ в знака на Близнаци. Очаква ни и новолуние в този знак. След това, Венера ще бъде в квадрат със Сатурн. Възможно е до нас да достигнат някакви разкрития, информация.

Какво ви очаква в любовен план според зодията ви? Вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица ще преформулирате мислите си за любовта. Новолунието през следващите дни ще окаже влияние върху вашия комуникационен сектор, последвано от Венера в същата област на вашата карта, правейки точен квадрат със Сатурн. Досегашният ви мисловен модел очевидно не ви служи добре в любовните въпроси. Подгответе се да се изправите срещу това. Независимо дали става въпрос за романтична несигурност или действително ограничение в любовния ви живот, можете да се справите с него.

Телец

Ако в последно време любовният ви живот ви се е сторил като зациклил, то всичко това е напът да се промени, Телци. Марс ще ви осигури тласък от енергия, мотивация и либидо. Ще имате смелостта да преследвате това, което искате, и да преследвате когото пожелаете! Ако сексуалният ви живот не е бил съвсем на ниво, то очакват ви вълнения в тази посока. Звездите ви подкрепят в любовта!

Близнаци

Това е вашето време за любов, скъпи Близнаци! Слънцето и Венера ще направят грандиозен съвпад във вашия знак. Това ще ви направи по-привлекателни, настойчиви в любовен план.

Но Слънцето, Луната и Венера се намесват в квадрати към Сатурн. Ако все пак дадете обещание за любов – на себе си или на някой друг – то трябва да бъде внимателно обмислено и след това напълно спазено. През новата седмица предстои и новолуние във вашия знак. Мечтайте!

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase