Снимка: outnow.ch

Истината е, че първото нещо, което изневеряващите мъже правят, е да отричат измяната си и/или да обвиняват сериозната си половинка в кръшкане. Вярно е, че връзките понякога са сложни и има много фактори, които могат да тласнат човек към изневяра.

По-интересното в случая е какви са признаците, които издават мъжа, който мами половинката си и по какъв начин той се оправдава.

Ако някога са ви изневерявали, може би някоя от тези реплики ще ви се стори позната. По-удивителното в случая, е, че повечето мъже използват абсолютно същите фрази, когато се опитват да прикрият своята изневяра или когато искат да се покаят за нея.

А ето и 9 от тях:

1. „Тя ми е просто приятелка/колежка“.
Ако забелязвате, че любимият ви общува повече от обикновено с дадена жена, а той нищо не ви казва за нея, нещата са подозрителни. Нещата замирисват на гнило, ако след като го попитате коя е тя и дали можете да се запознаете с нея, той се противопостави, заявявайки, че тя е просто стара приятелка или нова колежка.

2. „Уважавай личното ми пространство и не пипай телефона ми“
Мъжете, които си пазят телефоните/таблетите и компютрите от своите сериозни половинки, определено изглеждат съмнителни. Ако вашият партньор не ви дава да пипате телефона му, може би крие някакъв компромат – снимка, съобщение и т. н.

3. „Аз не ти изневерявам, ти ми изневеряваш!“
Обикновено мъжете, които кръшкат обвиняват партньорката си в същото. Това е така, защото те започват да си мислят, че след като те могат да ѝ изневеряват, тя може би прави същото. Просто доверието във връзката изчезва и от двете страни.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase