Снимка: iStock

Луната е мистериозно нещо. Не само че контролира приливите и отливите и женският хормонален цикъл се синхронизира с нея, но луната също изглежда съответства на шестмесечните фази тук долу в нашите земни общества. Разбирането на влиянието на луната в астрологичен план ни дава възможност да разберем индивидуалните и колективните сезони от нашия живот, което от своя страна ни позволява да чакаме търпеливо мечтите и целите да се проявят.

Животът, съобразен с циклите на луната, облекчава голяма част от обществения натиск, който поемаме, тъй като тази древна истина ни напомня, че можем да направим толкова много, за да продължим напред. Понякога е най-добре просто човек да бъде търпелив.

Начинаещите в астрологията може да повярват на клишето, че новите луни са добри за проявление, и със сигурност има известна истина в това. Разбира се, малко вероятно е да станете милионер, ако вашите натални транзити не изискват финансово изобилие по това време, но общата идея е точна: новолунието предвещава ново начало, докато пълнолунието го затваря.

Рядко има чист завършек на тези цикли като книга с картинки. Тези, които изобщо не са запознати с астрологията, в края на краищата могат да живеят целия си живот, без да правят връзка между житейските си обстоятелства и лунните транзити – въпреки че медицинският персонал определено е забелязал повишение на привидно случайни злополуки и наранявания около времето на пълната луна.

Пълнолунието тази седмица е на 2 градуса в Стрелец и осигурява фин, но дълбок завършек на цикъл, започнал по време на новолунието в Стрелец през декември 2023 г. Всеки ще изпита затваряне в някаква област от живота си, в зависимост от това в кой дом Стрелецът е управител във вашата натална карта. Но ако сте един от променливите знаци, вероятно ще почувствате въздействието най-силно.

А кои са 4-те знака, които ще използват пълнолунието от 23 май, за да затворят окончателно една глава от живота си, разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase