Кадър от филма "Дон Джон"; Снимка: outnow.ch
fallback

Има мъже, които просто не желаят връзки. В това няма нищо лошо, стига да умеят да показват на своите мацки, че няма лошо в секса за една вечер и че не ги използват.

Жените са сложни същества и все пак имат някои задръжки. Много е важно как ще подходите към тях, за да не се почувстват „мръсни“, използвани и лесни.

Ето и как да си поискате секс за една вечер, без да изглеждате като глупак и без тя да ви намрази след това:

Питайте смело и не се страхувайте да ви откажат

Ако изведете една жена на среща, тя може да остане с грешното впечатление. Вероятно ще ѝ правите комплименти цяла вечер, ще я разпитвате за живота ѝ и ще очаквате тя да се досети, че искате секс от нея. Няма как да стане. Накрая ще ви каже „Лека нощ“, очаквайки да ѝ се обадите скоро за втора среща.

По-добре я попитайте директно дали иска да правите секс и не се притеснявайте, че ще откаже. На всички ни се е случвало, но поне накрая няма да се чувствате прецакан и да се ядосвате защо не сте постигнали целта си.

Внимавайте какво говорите

Ако се опитате да я вкарате в леглото си с клишета, че „тъкмо сте зарязан“, „страдате, но искате да опитате отново с една бурна сексуална вечер“ и т. н., ще направите грешка. Дори да искате момичето за една вечер, не я карайте да се чувства като утешителна награда или като нечия заместница. Правете ѝ комплименти, докосвайте я и ѝ покажете колко много я желаете.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Анонимен

преди 3 месеца

Не мога да си направя сефтето ще ми помогнете

48

Личен

преди 10 години

Човече! Искате ли да бъда откровен аз какво направих една нощ?!?!? Исках да тествам този новият продукт по би ти ви където върви .... Лидерин. Както й да е! Бях на диско и се зарибих с една мацка. Жените обичат хората, които танцуват, защото знаят, че движеният в таза означават яко извивки по време на секс. Дръпнах й едната ръка и я сложих на пипито ми. Толкова бях възбуден й от Лидерина, че директон ме заведе в тях. Без нищо да кажа :)

47

Мъж с опит

преди 10 години

*** статия, писана от *** жена.Дори на най-голямата к.ва да й кажеш директно:"Хайде да се е....!", ще ти откаже.Нужен е такт и чар.Ако ги нямаш, се откажи и си ги прави сам у дома!!

fallback