49

Анонимен

преди 4 месеца

Не мога да си направя сефтето ще ми помогнете

48

Личен

преди 10 години

Човече! Искате ли да бъда откровен аз какво направих една нощ?!?!? Исках да тествам този новият продукт по би ти ви където върви .... Лидерин. Както й да е! Бях на диско и се зарибих с една мацка. Жените обичат хората, които танцуват, защото знаят, че движеният в таза означават яко извивки по време на секс. Дръпнах й едната ръка и я сложих на пипито ми. Толкова бях възбуден й от Лидерина, че директон ме заведе в тях. Без нищо да кажа :)

47

Мъж с опит

преди 10 години

*** статия, писана от *** жена.Дори на най-голямата к.ва да й кажеш директно:"Хайде да се е....!", ще ти откаже.Нужен е такт и чар.Ако ги нямаш, се откажи и си ги прави сам у дома!!

46

Анонимен

преди 10 години

Как да си поискам, как?Как? Как? Как?

45

Анонимен

преди 10 години

Истински майтап е тази статия......

44

damata

преди 10 години

Eeeй,хора ,толкова сте се научили да се прикривате и да лъжете , че вече не сте способни да бъдете самите себе си! Мъжете ги гони някакво мъжко достойнство, а жените са хукнали самоцелно да дирят"богатия и осигурен подвижен портфейл".Истинските човешки отношения са натикани в ъгъла и затова все по-трудно се случват нещата.Съвет към младите - бъдете винаги себе си!

43

Анонимен

преди 10 години

В класовото общество, където отношенията мужду мъже и жени са определят от социалния статус, както беше споменато по-долу, сексът за 1 вечер остана единственото искрено общуване. Това му е хубавото на секса, че когато не е за пари не може да го имитираш, та поне за една нощ хората да си отпуснат душата и да го направят от сърце.

42

Анонимен

преди 10 години

Рецептата е много проста и лесна - да иде на Околовръсното и там да си пазари еднократната услуга. Там това е нещо съвсем нормално, никоя няма да му се разсърди, даже ще му се зарадват.

41

Анонимен

преди 10 години

Вероятно тази румънска простонародна наздравица "Хай да се е/еме" е оцеляла от незапомнени времена, когато не са се чудили толкова много, преди да пристъпят към секс. Вероятно това е било още по времето, когато бракът не е съществувал като институция.Учуди ме преди време и това, че когато някой отиде на гости и води жена, която домакините не познават, домакинът я посреща с думите "Оооо, добре дошла ***, ела да те е/а!" и това не се счита за обида /става въпрос за простолюдието/.

40

Неотдавна в тозиСайт

преди 10 години

имаше статия за студентка от Северна Корея,която вярва, че техния държавен глава е измислил хамбургера през 2009 г.?В същия материал се казваше, че според тамошните разбирания е неморално, ако девойка приеме покана за танц с младеж, с когото току що се е запознала.А ние в повечето случаи точно така се запознаваме - така е било и по времето на бабите ни.Няма да се учудя, ако някое племе приема, че е нормално да се прави секс веднага след запознанството.А румънската наздравица "Хай да се е/еме"?

39

Анонимен

преди 10 години

Каквото и да се говори, жените са много повече обожателки на секса за една вечер от мъжете.

38

!

преди 10 години

Стига глупости - жените искат секс точно колкото мъжете. Проблема е, че от малки майките и бабите им са им натяквали колко лошо нещо са случайните връзки и други такива глупости. Веднъж като го преодолеят това - стават също като мъжете - чукат всичко което пуска.

37

мангоджери

преди 10 години

Пробвам само там, където съм на 99 проц. сигурен, че ще ме огрее. В останалите случаи, гордостта ми ме предпазва от унижения. Не си струва за един ***, да се превръщам аз в ***.

36

Анонимен

преди 10 години

" това няма нищо лошо, стига да умеят да показват на своите мацки, че няма лошо в секса за една вечер и че не ги използват." Това изречение просто разкърти всякаква логика и мисъл! Еми след като искат само секс от тях, тогава КАК да покажат, че не ги използват САМО ЗА СЕКС?!?!?!А една жена ако не иска да се чувства използвана за една вечер ще спре да си ляга с токущо запознал се тип от дискотеката. ПРОСТО Е!

35

Плейбой

преди 10 години

Предпочитам чикията пред жена,пък ако ще да е и за една вечер.Само проблеми могат да станат-да се влюбиш и така да си зависим от жената, а и така се обменят микроби,и най-лошото-мошеш да се умопомрачиш и да станеш татко.С по-малко значение е и неудобството и усилията да се гласиш и общуваш с нея.В крайна сметка човек с какъвто се събира такъв става малко или много. Не искам да имам нищо от жена в ценностаната си ситема.Като бях дествен ми бяха интересни и нужни но вече не са.

34

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Дали има ли...кой да оцени и дали си...заслужават интелектуалните усилия,които трябва да...положи един мъж,за да...кандардиса една жена за интимност.Колко от обектите на тази...статия,имат възможност и са...способни да положат тези...усилия,а съответните жени да ги...оценят.Или само си пишем...статии,плод на нашето...розово въображенив,нямащи нищо общо със реалностите на...живият живот.

33

hahah

преди 10 години

"Жените са сложни същества и все пак имат някои задръжки. Много е важно как ще подходите към тях, за да не се почувстват мръсни, използвани и лесни."С други думи казано, жените обичат да ги лъжат и не се интересуват какви са всъщност, важното е как се чувстват и за какви се мислят.

32

s

преди 10 години

Или как да напишете *** статия без да изглеждате като ***...

31

макето

преди 10 години

абе не знам ами я ако каже става що ке я правим

30

шнеле шнеле

преди 10 години

Какви сте ми ранобудни всичките , още не е изсъхнало мастилото на статията и вече сте я удавили в плитки коментари. Виж си платете нета и върете да ръкоделствате