Снимка: outnow.ch

Алфа жената е доминираща и уверена дама, същински лидер. Най-важното в живота ѝ са личните постижения, като останалите неща някак остават на заден план. Алфа жената изглежда добре. Също така тя е интелигентна, способна и истински играч що се отнася до срещите. Такава дама може да притесни всеки мъж и никак не се впечатлява лесно. Алфа жената обича да кара мъжете да я преследват, затова и покоряването ѝ се превръща в истинско предизвикателство.

В случай че сте запленени именно от такава силна дама, не се отчайвайте. Битката все още не е изгубена, трябва единствено да намерите правилния подход.

1. Алфа жената не се впечатлява от романтични жестове. Не се изненадвайте, ако клишетата като цветя и подаръци не проработят при нея. Очакванията на алфа жената са по-високи и ще трябва да се постараете повече, за да получите нейното внимание. Това не означава да харчите куп пари за скъпи подаръци. По-оригиналният подход може да означава и определено отношение. Покажете ѝ интереса си, но останете непредсказуем. Накарайте алфа жената да се чуди какво я очаква с вас.

2. Алфа жената може да продължава да се среща и с други мъже. Обикновено алфа жената не иска да се ангажира сериозно във връзка. Тя винаги има няколко мъже „под ръка“ и обича да оставя възможностите си отворени. Вашата реакция относно тази ситуация е много важна, защото алфа жената със сигурност ще обърне внимание на това. На първо място не показвайте, че другите мъже ви дразнят или че ги приемате за пряка конкуренция. Ако алфа жената отменя вашата среща, защото е заета с нещо друг, върнете ѝ жеста скоро след въпросната случка. Това ще я накара да полудее и да ви иска повече.

3. Алфа жената е труднодостъпна. Алфа жената е много заета или поне много талантлива, защото ви кара да вярвате, че наистина е така. Тя обича да я търсят с предложения за срещи, но винаги да е много натоварена именно в тези моменти. Приемете натовареният график на алфа жената като тест (тези жени обичат да тестват мъжете повече, отколкото останалите жени). За да издържите теста, създайте впечатление, че вашият график също е много зает. Накарайте я да не иска да ви откаже следващия път, защото не се знае кога изобщо ще може да ви види.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase