50

Анонимен

преди 11 години

Искате да сте алфа жени, ама после оревавате орталъка, че мъжете били мухльовци. Че нормален мъж изобщо ще ви приближи ли? Само ако му трябвате по работа

49

Анонимен

преди 11 години

До M.JaneПростички са нещата за жените - има два вида мъже: мъже със привлекателни портфейли, и останалите

48

Питър

преди 11 години

Алфа-мъжът и жената са *** и всъщност са живели някъде до около края на пещерния период. В наши дни алфа-мъжете и жените са абсолютните егоисти, много често са самотници, които досаждат на другите с постоянните напеви за собственото си величие. Това го казвам на базата на нещо като учебникарско определение кой всъщонст е алфа и омега.

47

до 44

преди 11 години

Явно кръвта по носа ти е засъхнала, вече не те боли толкова много. За това си смел, но отдалече, бъди все така смел.

46

Тета...

преди 11 години

до 53..а дебелината? и твърдостта?Мерим триизмерно пич. За незнаен брой -измерни емоции, засега това стига. Триизмерно изображение. Така, че уточнявам...моля.

45

M.Jane

преди 11 години

За мъжете има два вида жени: 1.' Жени, които харесваме', и 2.'Жени, които изобщо не харесваме'. Професията, заплатата, социалният статус и т.н., за нас нямат особено значение. Достатъчно е жената да ни харесва, но за жените нещата явно не са толкова прости, хехе...

44

SeoKungFu

преди 11 години

Цинизъмът ще победи дори Капитализъмът, така изглежда май...

43

алфа, бета..

преди 11 години

може да съм ***, но какво да се направи. всички искат, малко могат, трети завиждат, такъв е живота. освен това и на мен са ми отказвали, не правя никакво изключение. освен това може да не се впечатлявам от цветя, но пък обичам да ме харесват. но не очаквайте от мен чудеса, ноктите ми се чупят, гърба ме боли и прочие. и аз си имам проблеми, както каза един по-долу хващате си една студентка и не го мислите въобще

42

Пак Баце

преди 11 години

*** как си личи кой коментар е от жена, кой от мъж. Пак се вързахте п*тки такива....Ххехехеееее

41

Баце

преди 11 години

Коментар 33 ги избива всичките... Работата е ясна :)

40

Хехе

преди 11 години

99% от мъжете тук не са прочели изобщо написаното или са пубери и не са вникнали. Тук не става дума за тигрица ,или мъжеядка. Тук става дума за жена от класа ,която не е за всеки. Вероятно статията пак е преписана от някъде ,защото названието "алфа" на български подвежда. Става дума за жена с ум и без комплекси ,с възможности ,без да иска пари ,без да се налага да търпи лъжи. Жена която търси равностойна половинка и знае как да го направи. Останалите са масата ,като писалите по- долу...

39

do 45

преди 11 години

I kvo sia kato sme omajeni i ni e zabraneno da chetem glupavi *** li?? Tova che niakoi komentira vashite idiotstini ne dokazva nisto za lichnia I/mu jivot, v nai-dobria sluchai pokazva che v momenta I/mu e skuchno na rabota. :)

38

Анонимен

преди 11 години

Номерата са до време. После ако няма нещо истинско женската си отива

37

Аз

преди 11 години

45, ми ето доказателството за негативизма, с който изначално се подхожда. Ако е алфа, не може да е омъжена, задължително е без деца и т.н. Ако е омъжена, не може пък да е щастлива. Причина в случая - коментирала някаква статия, както мнозина други. Ако не е омъжена - нямало кой да я погледне. Е, щом ви успокоява да мислите, че при всички случаи нещата все са криви и чашата е наполовина празна, ваша воля. Какво толкова боде очите нормалният живот на останалите, не разбирам?

36

Истинската Аз

преди 11 години

Значи като вземат нЕкви да ми пишат, че били щастливо омъжени...и всеки път си мисля...а, мъжът ти пише ли анонимно из кухи сайтове, мечтаейки си да срещне Истинската Аз - сиреч Тета жената?

35

Анонимен

преди 11 години

Попитали радио Ереван:- Какво е основното право на пернишката алфа - жена ?Радиото отговорило:- Право у гъ..о !

34

Йоан Златоуст

преди 11 години

То тука к*р си требе.

33

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно съгласна с 39

32

Анонимен

преди 11 години

Грешка, 36. Жена, която знае какво иска, и го иска наистина, не прилага номера. А още в началото може да се усети дали един човек е със силен характер или не.

31

Анонимен

преди 11 години

youtube/watch?v=4Fd8_gojNXc