Снимка: outnow.ch

Започнали ли сте връзка с нов човек, но смятате, че поведението му е леко подозрително и вече се оглеждате за знаците, че в живота му има и друга жена.

Има доста мъже, които умело успяват в продължение на седмици и месеци да заблуждават новата си приятелка, че тя е единствена на света, когато у дома ги чакат жена и деца или минимум си имат друга сериозна спътница в живота и то от доста години.

Най-неприятното в случая е, че мъжът всъщност няма намерение да напуска основната си половинка, а по-скоро вас да превърне в „другата жена", или казано по-ясно - в любовницата. Надяваме се никога да не се оказвате в ситуация, в която да търсите тези признаци, но ако ви се случи, ето и някои от тях, които са най-категорични:

1. Вашите срещи винаги са на тайни места

Добър индикатор за това, че сте другата жена в живота му е, ако всеки път ви води в отдалечени заведения и хотели или направо в други населени места, където няма опасност да срещне познати физиономии. Ако вие сте опитвали да го изведете на някое по-класическо и оживено място като на кино в мола, например а той всеки път ви отказва с различни извинения, то може би е точно, защото не иска да го виждат с вас.

2. Телефонните му разговори са „лични"

Друг сигурен знак, че вие сте другата жена в живота му е, ако той винаги гледа да разговаря по телефона в другата стая, за да не го слушате. Разбира се, всеки човек има лични разговори, които не би искал да бъдат чути от половинката му, но не и през цялото време! Ако той винаги отхвърля входящите обаждания, докато е с вас, а после излиза някъде, за да може да се обади, то вероятно говори с приятелката или съпругата си. Друг знак е, ако често се случва да му звъните по телефона, а той да не ви вдига. Може би точно в този момент е у дома при жена си и няма как да ви се обади.

3. Никога не ви е канил в дома си

Това е друг червен флаг за предупреждение, че вие не сте единствената жена в живота му, а по-скоро играете второстепенна роля. Не е нормално редовно да преспивате във вашия апартамент, а той никога да не ви кани в дома си, твърдейки че живее с майка си например. Ако един мъж наистина държи на една жена, той в крайна сметка ще ѝ покаже къде живее, освен ако там не се разполага жена му.

4. Вашите срещи винаги са в странни часове и време

Един от най-показателните признаци, че вие сте другата жена е, че срещите с този мъж винаги са във странно време - късно вечер, рано сутрин, по обяд и т.н. Това е, защото най-вероятно след работа той се прибира вкъщи при жена си. Друг признак е, ако той винаги отказва да празнува различните видове празници и специални поводи с вас – Коледа, рождения си ден, Великден и т.н.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase