Снимка: оutnow.ch

Късането на любовни отношения не е лесно нещо, но все пак и при него си има някакви правила и норми за поведение и етика. Не е редно да те зарежат малко преди коледните празници (или на рождения ти ден), да го направят чрез текстово съобщение или кратък имейл или още по-лошо - да разбереш от трети човек, че вече си нямаш гадже и то по негова инициатива.

Ако връзката не е пълноценна, мъжът ще ви направи добра услуга, като реши да прекрати отношенията ви, тъй като най-често жените са по-нерешителната страна.

За съжаление обаче, чувството че сте зарязана (дори да е от някой неудачник) ще ви стои като топка гняв в гърлото и трудно ще преглъщате известно време.

За да не ви изненадат в гръб, запознайте се с петте най-популярни техники на скъсване на мъжете, така че да се подготвена и за най-лошото от страна на досегашния ви любим... и евентуално да го изпреварите с действия.

Ето и кои са 5-те най-често срещани начина по които мъжете късат със своите половинки:

1. Плюе си на петите и... дим да го няма.

Най-лесният начин за скъсване на един мъж е да изчезне от лицето на Земята. Така си спестява сложни обяснения, бърсане на сълзи и сополи, всякакви неудобни разговори и евентуални драматични постановки от страна на жената.

По този начин той дори си спестява даването на някаква уважителна причина за решението си (особено ако става въпрос за друга жена). Вероятно ще се съгласите, че по този неуважителен начин постъпват най-зле възпитаните мъже и въпреки това тези раздели се случват всеки ден.

2. Илюзионистът – остава тялом, но духом го няма.

Вместо официално да признае неуспеха на връзката ви и да се помъчи да напише нейните финални надписи, този мъж присъства в нея физически, но емоционално и духовно го няма отдавна. Той вътрешно иска да прекрати връзката, но не му достига смелост да го направи. Вместо това безмилостно ви е оставил да се пържите на бавен огън в усилията си да възродите отношенията ви.

Съгласете се, че в този случай е по-добре да ви прострелят в сърцето с куршума на раздялата, но да не ви губят най-хубавите години в агония. Можете да разберете, че подобен страхливец иска да скъса с вас когато с изненада установите, че е променил статуса си във Facebook на "необвързан". В този случай е по-добре да проявите сила на волята и да сложите точка на тази жалка връзка.

3. Измамникът – кръшка без да се крие.

Да изневериш е много по-лесно, отколкото да останеш верен на половинката си. Можем да питаме за мнение Тайгър Уудс по този въпрос. Нашият апел към такива мъже е вместо да унижават своите половинки като им изневеряват публично, просто да проявят малко уважение и да скъсат с тях очи в очи.

Когато един мъж си хване зад гърба ви любовница, той застрашава не само вашата връзка, но и вашето емоционално, физическо и психическо състояние. И всичко това заради неговия собствен кеф и егоизъм!

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase